Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Hyundai KONA N je tu už s nami oficiálne!

Hyundai odhalil prvé zábery na úplne novú KONA N bez maskovania.

Ako ukazujú prvé zábery, toto hot-SUV sa môže pochváliť športovým vzhľadom, ktorý ešte viac zdôrazňuje jeho široký a nízky postoj. Úplne nová KONA N kombinuje moderný dizajn nového modelu KONA s odvážnym a dynamickým jazykom modelov spoločnosti N. Pohľadu spredu dominujú veľké a športové otvory na nasávanie vzduchu. Nový svetelný podpis dodáva najnovšiemu vysokovýkonnému modelu Hyundai agresívny a mohutný vzhľad. Spodná maska ​​chladiča definuje charakter čelnej plochy nárazníka: tvar je inšpirovaný leteckým trupom a siaha po bočnú časť vozidla, čo zdôrazňuje jeho aerodynamickú účinnosť a rýchlosť. Vzhľad dotvára logo N na jedinečnej hornej maske.

Vzadu sa vyníma veľký strešný spojler pre zvýšenie prítlaku. Zahŕňa tiež tretie, trojuholníkové brzdové svetlo, ako je to zvykom u modelov N. Veľké tlmiče výfuku s dvojitým výfukom N nezaprú vysoko výkonného ducha. Zadný nárazník s veľkým difúzorom tiež zvyšuje priechod vzduchu. Športový vzhľad ďalej zvýrazňujú blatníky vo farbe karosérie, vďaka ktorým sa KONA N vizuálne viac „tlačí“ k zemi.

Úplne nová KONA N je vybavená pútavými prvkami vyhradenými pre modely N, ako sú exkluzívne zliatinové disky kolies a červené prvky, ktoré zdobia bočné prahy.

Zdroj: Hyundai

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov