Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Ford Mustang Mach-E GT Performance Edition: 480 koní

Výkonnejšia verzia GT Performance Edition má 480 koní a väčší krútiaci moment.

Americká automobilka Ford sa snaží zachytiť nastupujúci éru elektromobility a tak uvádza na trh model Mustang Mach-E GT Performance Edition.

Ford vstúpil vlani do doby elektrickej s novým modelom Mustang Mach-E. Len nedávno zámorská značka predstavila výkonnejší model Mustang Mach-E GT a teraz ešte o niečo výkonnejší Mustang Mach-E GT Performance Edition. GT verzie, ktoré budú na predaj od budúceho roka, majú drobné kozmetické úpravy aj po stránke designu.

Veľké zmeny však rozhodne nečakajte. Oproti pred rokom predstavenej verzii na rok 2020 má GT verzia niekoľko drobnejších zmien. Napríklad na maske sú nové nasávacie otvory, maska nie je vo farbe karosérie, ale tmavá evokujúca mriežky na nasávanie v prípade spaľovacích motorov.

GT verzie, ktoré budú na predaj od budúceho roka, majú drobné kozmetické úpravy aj po stránke designu.

Vzadu namiesto loga nájdete dvojicu písmen GT, ale aj väčšie 20-palcová kolesá, špeciálne športové sedadlá a hliníkové prvky v interiéri. Najvýraznejšia je zmena v podobe výkonu. Klasické GT má dva elektromotory s výkonom rovných 465 koní a zrýchlenie z nuly na stovku za 3,5 s. Ešte výkonnejšia verzia GT Performance Edition má 480 koní a väčší krútiaci moment.

-jj-, zdroj a foto: Ford

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov