Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Aprilia RS 660: Uvidíme ju aj na Slovensku?

Model RS 660 posúva koncepciu športového motocyklu na novú úroveň

Značka Aprilia začala písať novú kapitolu. Zrodila sa generácia ľahkých a výkonných motocyklov, ktoré stoja na úplne nových technických základoch a definuje ich nový “stokoňový” radový dvojvalec s objemom 660 cm3, sofistikovaným designom a špičkovou technikou.

Začína renesancia strednej kubatúry, ktorá umožní znovu objaviť potešenie a radosť z každodennej jazdy. Aprilia RS 660 je prvým modelom úplne nového radu motocyklov, ktorá reaguje na dopyt novej generácie jazdcov po zábavných a ľahko ovládateľných strojoch, vhodných na športovú jazdu na ceste aj občasné zvezenie na pretekárskom okruhu.

Model RS 660 posúva koncepciu športového motocyklu na novú úroveň, a zameriava sa na vynikajúci pomer výkonu a hmotnosti. Vďaka tomu je táto motorka vzrušujúca a zároveň ľahko ovládateľná a dostupná pre každého. Motocykel s unikátnym dizajnovým jazykom ctí hodnoty značky Aprilia a kombinuje najmodernejšiu techniku so štýlom, ktorý môžete vnímať dokonca aj z jeho farieb.

Ako výrobca, ktorý v deväťdesiatych rokoch minulého storočia prelomil červeno-čierny monopol svojimi spektakulárnymi farbami, sa teraz Aprilia vracia do úlohy designového lídra respektíve priekopníka. V tejto súvislosti predstavuje model RS 660 v novej farbe Acid Gold – ktorú v motocyklovom svete doteraz nikto nikdy nevidel – a vytvára tak novú perspektívu vnímania športových strojov.

Zrodila sa generácia ľahkých a výkonných motocyklov, ktoré stoja na úplne nových technických základoch.

Zároveň však nastavuje nové pravidlá v oblasti designu výkonných športových motocyklov. Aprilia RS 660 je v ponuke ešte v ďalších dvoch grafických variantoch: Lava Red jasne odkazuje na farby, spojené so skvelou športovou minulosťou značky Aprilia, Apex Black charakterizuje kompletne čierny vzhľad. Od nového pojatia športového motocyklu a dokonale univerzálneho stroja – či už slúži na dojazd do práce alebo jazdu na plný plyn – môžete vždy čakať maximálne uspokojenie.

RS 660 ponúka ako prvý vo svojej triede špičkovú techniku, vyladenú s využitím pretekárskych skúseností značky Aprilia, a prispôsobenou zábave na cestách. Perfektný recept na maximálne potešenie a zábavu z jazdy sa skladá zo 183 kilogramov pohotovostnej hmotnosti a paketu elektronických asistenčných systémov APRC, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani motocykel najvyššej kategórie.

-jj-, zdroj a foto: Aprilia

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov