Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Bleskovo predstavujeme nový Hyundai i20 N

Hyundai prináša prvú ukážku najnovšieho vysokovýkonného modelu, ktorým je úplne nový i20 N. Tento hot-hatch je pripravený aj na jazdu na pretekárskej dráhe, vychádza z novej generácie modelu i20 a je inšpirovaný rely autom i20 WRC.

Rovnako ako ostatné modely Hyundai N, aj nový i20 N ponúka exkluzívny výkon motora a dynamické technologické inovácie, ktoré uspokoja nadšencov zameraných na výkon. Táto novinka rozširuje rodinu ostrých N modelov v Európe, ktoré doteraz tvorili iba modely i30 N a i30 Fastback N.

Dizajn úplne nového modelu i20 N sa vyznačuje dynamickým vzhľadom založeným na novej dizajnovej identite Hyundai Sensuous Sportiness. Prednej časti dominuje väčší otvor na prívod vzduchu pre turbomotor a chladenie bŕzd. Vozidlo má 18-palcové kolesá so sivou matnou povrchovou úpravou a brzdovými strmeňmi značky N, rovnako ako jedinečné bočné prahy, ktoré podčiarkujú jeho športové charakteristiky. Výrazný zadný spojler zvyšuje aerodynamický výkon vozidla a sľubuje zábavu za volantom na akejkoľvek ceste a za každého počasia.

DNA motoršportu tiež podčiarkuje pre N modely charakteristická farba Performance Blue a strecha v čiernej farbe Phantom Black.

Ďalšie podrobnosti o novom Hyundai i20 N zverejníme už čoskoro.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov