Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Išli by ste vzhľadom na hrozbu koronavírusu na dovolenku karavanom?

Situácia s Covid-19 naberá rastúcu krivku. Preto sme si pripravili anketu, ktorá je aj teraz stále aktuálna. A čo vy? Išli by ste?

Iveta K., 50, ekonómka, Bratislava

Mala som možnosť vyskúšať si takúto dovolenku a musím len chváliť. Mám tam pohodlie, súkromie a môžem sa presúvať z miesta na miesto podľa počasia alebo za priateľmi. Myslím si, že dovolenka na Slovensku v karavane je ideálnym riešením.

Janko Kocka, 48, stavebný majster, Bratislava

Určite by som išiel a rád. Nemusím každý rok chodiť do zahraničia. Pôjdem tam, kde som ešte nebol a kde je bezpečne. Mám štvorčlennú rodinu, som cudzinec,  žijem na Slovensku viac ako 5 rokov a sú miesta, ktoré by som rád videl a navštívil. Slovensko je nádherná krajina, veď preto som si ju zvolil ako svoj nový domov.

Zuzana B., 65, dôchodkyňa, Bratislava

Ak máte dobré, silné auto, ste dobrý vodič a máte rád prírodu, niet o čom rozmýšľať. Ste stále akoby vo svojej domácnosti, nemusíte nosiť rúško a dnes sú tak dobre vybavené kempy, že žijete komfortne, aspoň tak dobre ako v hoteli. Mínusom je, že prenájom takého karavanu je pre nás dôchodcov trochu privysoký. A na kúpu vlastného je už neskoro…

Peter Ivičič, 42, živnostník, Bratislava

Pretože mám za manželku Češku, je rozhodnuté. Susedia, s ktorými žijeme na okraji Bratislavy, to už zažili, chceme ich nasledovať. Bude to pravdepodobne Chorvátsko alebo Slovinsko. Na poznávaciu turistiku to veľmi nie je, lebo v starobylých uličkách sa s karavanom nedá jazdiť, ale pobyt pri mori si viem predstaviť. Ak nám to pandémia a s ňou súvisiace opatrenia umožnia…

Miroslav Machay, 49, IT odborník, Zvolen

Nie je to môj typ dovolenky, radšej chodím aj niekoľkokrát do roka do exotických krajín, ale vzhľadom na opatrenia, ktoré zasiahli celý svet, by som si tohoročnú dovolenku vedel predstaviť aj v dobre vybavenom karavane. Zopár dobrých priateľov, horské bicykle a destinácie v okruhu 700 kilometrov by boli dobrou voľbou na toto leto.

Foto: Archív

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov