Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Ducati už ponúka aj elektrické skladačky

Nebýva zvykom, aby sa renomovaná motocyklová značka venovala aj bicyklom a navyše elektrickým. Lenže Ducati ukazuje, že časy sa menia. Po horskom elektrickom bajku uvádza na trh aj elektrické skladačky. 

Od motorky k bicyklu je rozhodne bližšie, ako pri prechode zo štvorkolesového automobilu na klasický “bajk”. Taliansky výrobca motocyklov Ducati síce zatiaľ nemá v ponuke žiadne elektrické motorky, zato sa ale stále viac angažuje v oblasti elektrických bicyklov.

Ducati pred niekoľkými týždňami predstavilo mestský elektrobicykel e-Scrambler s cenou značke, ktorá začína na čiastke 3699 eur. Nový model tak doplnil v portfóliu horský elektrický bajk MIG-RR (6255 eur), ktorý mal premiéru v októbri pre dvoma rokmi .

Elektrobajk Ducati e-Scrambler je vynovený vďaka 250W elektromotoru Shimano Steps E7000 a batérií s kapacitou 504 Wh. Výbavu dopĺňa prehadzovačka Sram NX s 11 stupňami, pneumatiky Pirelli Cycl-e GT a štvorpiestikové brzdy Sram. Najnovším prírastkom Ducati sú skladačky SCR-E (batéria 374,4 Wh, dojazd 70 km), SCR-E Sport (468 Wh, 80 km) a Urban-E (378 Wh).

-jj-, zdroj a foto: Ducati

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov