Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Peugeot eT01 Crossover: S batériou Bosch

Spoločnosť Peugeot Cycles má v aktuálnej ponuke poltucet elektrických bicyklov zo série Crossover, ktoré sa pohybujú na rozhraní medzi trekingovými a horskými „bajkmi“. Viacúčelové bicykle slúžia pri cestách do práce aj na voľný čas.

Modely FS (Full Suspension) poskytujú pohodlie bez ohľadu na povrch alebo sklon terénu. Nové elektrické bicykle Crossover sú dielom francúzskych dizajnérov a montujú ich v Romilly-sur-Seine v departemente Aube. Kúpiť sa dajú u všetkých predajcov Peugeot Cycles. Dizajn kolies eT01 (e = elektrický, T = trekking) Crossover stavia na batéerii Bosch PowerTube, ktorá je zabudovaná v ráme. Výkonné motory Bosch a široké pneumatiky posilňujú ich trekkingové vlastnosti.

Peugeot eT01 Crossover D9 elektrický „bajk“, ktorý využíva športový alebo kombinovaný rám. Tento elektrický „bajk“ je určený pre dobrodružné povahy a vďaka motoru Bosch Active Line sa cíti dobre na strmých cestách. Batéria Bosch PowerTube 400 Wh poskytuje dojazd až 110 kilometrov. Veľké pneumatiky Hutchinson s blokmi po stranách zaisťujú priľnavosť na každom povrchu. Cena „e-bajku“ je 2500 eur.

Peugeot eT01 Crossover D10 s výbavou má športový alebo kombinovaný rám. Všestranný výkonný e-Bike je vybavený výkonným motorom Bosch Performance CX. Jeho krútiaci moment 63 Nm poskytuje okamžitý a maximálny výkon bez ohľadu na terén. Batéria Bosch PowerTube 500 Wh poskytuje dojazd až 110 kilometrov. Kompletná výbava – blatníky, zadné a predné svetlo, nosič – uľahčuje každodenný život. Cena elektrického bajku je 3299 eur.

Peugeot eT01 Crossover FS (Full Suspension) je pohodlný elektrický bajk vybavený predným a zadným odpružením, každé s vôľou 80 mm. Takže jazdný komfort pocítite pri jazde v mestách a súčasne je vhodný aj do prírody. Jeho motor Bosch Active Line je spojený s batériou Bosch PowerTube 400 Wh. Cena „elektrobajku“ s dojazdom 110 kilometrov je 3300 eur.

Peugeot eT01 Crossover FS (Full Suspension) s výbavou. Tento elektrický model stojaci na vrchole série Crossover v sebe spája pohodlie, výkon a praktickosť. Predné a zadné odpruženie odfiltrujú nerovnosti z komunikácii a ciest. Motor Bosch Performance Line s krútiacim momentom 60 Nm umožňuje akčné zrýchlenie. Batéria Bosch PowerTube 500 Wh poskytuje dojazd až 110 km. Vďaka vybaveniu – blatníky, zadné a predné svetlo, nosič – sa z neho stáva ideálny každodenný pomocník. Cena tohto „e-bajku“ je 3400 eur.

Elektrické bicykle Peugeot eT01 Crossover predstavujú ideálnu alternatívu na každodenný dojazd autom či hromadnou dopravou. Ich všestrannosť umožňuje vyraziť aj na nespevnené cesty. Elektrické „bajky“ Peugeot posilňujú globálnu elektrifikovanú ponuku mobility, ktorú tak tvoria elektrický skúter e-Ludix, osobné elektromobily (e-208, e-2008 a e-Traveller) či plug-in hybridy (3008, 508 hatchback alebo SW) a 100% elektrické užitkové vozidlá (e-Expert a e-Boxer).

-jj-, zdroj a foto Peugeot Cycles

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov