Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Renault Espace: Stále elegantnejší „7-seater“

Francúzska automobilka Renault predstavila modernizovanú verziu svojho sedemmiestneho modelu Espace, z ktorého sa od roku 1984 predalo po celom svete už viac ako 1,3 milióna exemplárov.

Aktuálna piata generácia kozmeticky omladla a je technologicky vylepšená. Automobilka sa z modelu snaží urobiť luxusnejšie vozidlo a vybavila ho rovnako ako Initiale Paris, značkou špičkovej kvality, ktorá má stimulovať všetky zmysly. Nový Espace je viac než kedykoľvek predtým vrcholom značky Renault.

Stojí na čele vrcholnej ponuky vozidiel Renault spolu s SUV Koleos, Talisman a Talisman Grandtour. Aby dlhé trasy boli ešte pohodlnejšie je nový Espace vybavený novými technológiami asistencie riadenia Easy Drive a adaptabilnými stretávacími svetlami LED Matrix Vision – premiéra u značky Renault – pre účinnejšie a bezpečnejšie osvetlenie.

Okrem toho môžete počítať s asistentom pre jazdu na diaľnici a v dopravných kolónach, čo je v podstate prvá etapa k autonómnemu vozidlu, vytvárajúca komfort a dávajúca pokoj za volantom. Nový Espace sa prispôsobuje želaniam šoféra aj cestujúcich vďaka nastaveniu Multi-Sense a podvozku 4Control s aktívnym riadením všetkých štyroch kolies.

Spolu s adaptívnymi tlmičmi poskytuje dynamiku a reaktivitu pri riadení. Nový Espace využíva ekosystém Renault Easy Connect, ktorý ponúka novú skúsenosť z prepojenej mobility. Zahŕňa nový multimediálny systém Renault Easy Link zobrazujúci sa na centrálnom displeji 9,3-palcov a novom displeji prístrojovej dosky Driver Display 10,2- palcov pred šoférom.

-jj-, zdroj a foto: Renault

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov