Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW radu 4: Modernizované kupé vám vyrazí dych

Nemecká automobilka BMW modernizovala ďalší svoj model. Tentoraz predstavila športovejší a osobitnejší model radu 4 Coupé.

Dvojdverové vozidlo dostalo nové tvary, výrazne prepracovanú masku podľa aktuálneho smerovania designu značky, nové svetlomety, prepracovaný viac športovo ladený interiér a lepšie vyváženie hmotnosti pre lepšie jazdné vlastnosti.

Vzhľad nového BMW radu 4 Coupé preferuje ako známy štýl športových dvojdverových modelov BMW, tak aj nový designový jazyk značky. Malý počet jednoznačne vedených línií a použitie čistých, veľkoryso tvarovaných plôch vytvárajú celok, ktorý z každého uhla vyžaruje rýdzu radosť z jazdy.

Dynamicky pretiahnuté proporcie nového BMW radu 4 Coupé sú výsledkom väčších vonkajších rozmerov než u jeho predchodcu. Maska chladiča s typickými ľadvinkami je po novom veľká a viac vertikálna tak, že siaha takmer ku spodnej hrane predného nárazníku.

Čisto navrhnuté plochy, vysoko kvalitné materiály a na šoféra zamerané rozvrhnutie interiéru vytvárajú prémiovú atmosféru a jednoznačne ukazujú dynamické pojatie vnútorného priestoru nového BMW radu 4 Coupé. Štandardom sú športové sedadlá a novo navrhnutý športový kožený volant.

Vysoko umiestnená stredová konzola spoločne so zladeným designom prístrojovej dosky a obložením dverí vytvára vpredu útulnú atmosféru. Pohodlie pri cestách na dlhé vzdialenosti ďalej zlepšuje štandardne dodávané akusticky izolačné čelné sklo. Nový model bude dostupný od októbra 2020, šesťvalcové modely až v marci budúceho roka.

-jj-, zrdoj a foto: BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov