Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


PRÍĎTE, VYBAĽTE SA A CÍŤTE SA DOBRE: druhý domov pri Stredozemnom mori

Inovatívna architektúra, luxusné kompletné vybavenie, špičková poloha, investičná bezpečnosťa možnosť zúročenia prostredníctvom ďalšieho prenájmu: koncept nehnuteľností „Premium Living“ spája architektonický dizajn, najvyššie štandardy komfortu a služieb, ako aj veľkú pozornosť venovanú detailom v jednej vízii.

 

Ako majiteľ apartmánu Falkensteiner vždy profitujete z infraštruktúry prémiového rezortu a služieb luxusného hotela: dovolenka snov vo vlastnom!

Kvalitne vybavené apartmány sú prepojené s existujúcimi hotelmi Falkensteiner, aby majitelia apartmánov mohli pohodlne využívať hotelové vybavenie, ako sú wellness priestory, fitnescentrum, reštaurácia a pod. Luxus a životný štýl v stredomorskej atmosfére – priamo pri mori, v obklopení úchvatnou prírodou.

Komplex Residences Jesolo v Taliansku je popri Residences edel:weiss v stredisku Katschberg, Rakúsko,   a Residences Senia v Punta Skala/Zadar, Chorvátsko, už tretím apartmánovým projektom skupiny Falkensteiner.

Zažite maximálny komfort bývania

Vlastný apartmán v komplexe Falkensteiner Residences Senia alebo Residences Jesolo nie je len investíciou do lukratívnej obytnej nehnuteľnosti. Okrem vysokej úrovne bezpečnosti vašej investície profitujete aj z výnimočnej exkluzivity a mnohých jedinečných výhod. Ako majiteľ jedného z apartmánov Falkensteiner Premium Living môžete totiž využívať rozličné služby a iné pôžitky skutočného prémiového hotela.

Žiť tam, kam iní chodia za oddychom – váš domov na dovolenke.

RESIDENCES JESOLO

Zdroj: premiumliving.com

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov