Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Aj Škoda má svoju značkovú kolobežku

Súčasťou osobných vozidiel sa čoraz častejšie stáva skladacia kolobežka. Tú svoju už má aj Škoda, ktorú v hodnote okolo 100 eur môžete kúpiť v eshope Škoda Auto.

Vďaka patentovanému skladaciemu mechanizmu je možné praktickú kolobežku bez veľkej námahy uložiť v modeloch Škoda Kamiq a Scala. Nedôjde pritom k obmedzeniu využiteľného objemu batožinového priestoru. Pre mimoriadne komfortnú prepravu je možné novú kolobežku Škoda niekoľkými pohybmi zložiť.

Potom meria len 49 x 42 x 11 centimetrov. Zloženú kolobežku je možné uložiť v kompaktných modeloch Škoda Scala a Škoda Kamiq do priehlbiny pre náhradné koleso, pokiaľ je vozidlo vybavené lepiacou sadou pre núdzovú opravu defektu. Celý objem batožinového priestoru zostáva aj potom zachovaný pre uloženie batožiny.

Pohodlné uchytenie riadidiel na ceste do práce, za športom alebo do supermarketu zaistí gumená rukoväť. Kolobežka Škoda je vyrobená z ocele a hliníku, pričom váži menej než päť kilogramov, nosnosť má však až 100 kilogramov. Kolobežka je jednoduchým riešením mobility v designe charakteristickom pre značku Škoda.

-jj-, text a foto: Škoda

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov