Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Tuning Volkswagen Golf 8 od JMS

Dizajn nového VW Golf ôsmej generácie je po vzore predchodcov tiež konzervatívny. Je skutočne iný ako predchádzajúca generácia, ale aj tak by som ho skôr prirovnal k silnejšej evolúcii ako ku revolúcii. Ako ho viac zvýrazniť? Tunerská firma JMS dáva jednu z možností.

Viete si predstaviť, žeby na nový VW Golf 8 neexistovali vôbec žiadne doplnky? Úzka motoristická skupiny by sa určite minimálne vzbúrila. Tunerská modla, ktorá je vyhľadávaná a upravovaná prakticky vo všetkých generáciách má aj teraz nasmerované k širokým možnostiam individualizácie cez rôzne nezávislé firmy. Medzi prvými sa o slovo hlási spoločnosť JMS. Pripravili si zatiaľ prevažne optické zmeny. Predný podnárazník znižuje svetlú výšku o približne 3 cm. K tomu pridali ešte tradičnú farbu na viacerých komponentoch po vzore modelov GTI. Rázom je z toho príťažlivejšie auto.

Prechádzame pomaly dozadu. Na bokoch nájdeme masívne bočné prahy a vzadu športový zadný difúzor, ktorý bude aktuálne dodávaný bez výrezov na koncovky výfukov.

K estetickým úpravám však prinášajú aj úpravy mechanické. Určite ste si všimli, že Golf na obrázkoch sedí podstatne nižšie, a aj medzera medzi krásnymi 19-palcovými diskami Barracuda Tzunamee EVO je podstatne menšia. Stará sa o to športový podvozok, ktorý dodala renomovaná spoločnosť KW.

Tento balíček dôjde do predaja v septembri. Tuner dodáva, že chystajú ďalšie doplnky, ktoré by mali byť orientované na výkon, v podobe chiptuningu a modifikovaného výfukového systému.

Zdroj: Carscoops

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov