Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Toyota na Slovensku aj virtuálne

Toyota Central Europe - Slovakia spustila projekt bezkontaktného predajného procesu s názvom Toyota Online Showroom. Nové auto od miestneho predajcu sa už dá kúpiť aj bez vychádzania z domu.

Ako sa (navzájom) nenakaziť? To je dnes jednou zo základných otázok. V Toyote na ňu našli odpoveď. Toyota Central Europe – Slovakia totiž spúšťa projekt bezkontaktného predaja s názvom Toyota Online Showroom. Nová forma predaja nevyžaduje bezprostredný kontakt medzi zákazníkom a predajcom v showroome a minimalizuje tak riziko infekcie koronavírusom.

Stačí kliknúť na príslušné tlačidlo na webovej stránke predajcu alebo na stránke toyota.sk.

S predajcom môže zákazník viesť rozhovor prostredníctvom videokonferencie. Na spojenie postačí obyčajný počítač s webkamerou, smartfón, alebo tablet s pripojením na internet.

Predajca showroomu na žiadosť klienta dohodne dátum virtuálneho stretnutia. Počas neho vozidlo odprezentuje a spolu z ponuky vyberú napr. farbu karosérie a interiéru, verziu vybavenia, dizajn kolies, dodatočné doplnky, alebo aj možnosť financovania. To všetko vďaka možnosti video prezentácie vozidiel, dostupných v showroome a zdieľaniu dokumentov pripravených predajcom.

Vyplnenú kúpnopredajnú zmluvu zákazníkovi doručí kuriér a auto sa odovzdá dohodnutým spôsobom za dodržania aktuálne platných predpisov. Všetko bez toho, aby zákazník navštívil predajné miesto.

V prípade online showroomu teda stačí, ak záujemca o kúpu vozidla vyplní webový formulár na stránke www.toyota.sk. Následne po odoslaní formulára ho bude kontaktovať predajca, s ktorým sa dohodnú na preferovanej aplikácii, dohodnú si dátum a čas prezentácie. Predajca sa v dohodnutý čas spojí so zákazníkom a prostredníctvom kamery mu produkt priblíži a odprezentuje, rovnako tak zodpovie na všetky jeho otázky.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov