Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW: Elektrobicykel, skladačka aj odrážadlo

Nemecká automobilka BMW nenavrhuje len automobily alebo motorky, ale aj cestné bicykle. Po niekoľkých rokoch prichádza s novou generáciou, ktorá odráža aktuálnu dizajnérsku filozofiu značky.

V poslednej ponuke sa nachádzajú klasické bicykle, elektrobicykle, skladacie bicykle, detské bicykle aj kolobežky vrátane elektricky poháňaných. Design pripravilo inovatívne štúdio Designworks, ktoré spadá pod značku BMW Group. Cestný bicykel BMW Cruise Bike sa inšpiruje aktuálnym trendom bajkov typu fixie s úzkym dizajnom rámu.

Na rozdiel od klasických cestných bicyklov typu fixie ale model BMW z hľadiska komfortu jazdy nerobí žiadne kompromisy. Jeho sedemrýchlostná prehadzovačka Shimano Nexus zaisťuje dynamické zrýchlenie a nevyžaduje žiadnu údržbu. Pre športovejšie založených fanúškov je v ponuke aj verzia BMW M Bike.

Medzi ďalšími modelmi nájdeme elektrobajk s dlhým hybridným dojazdom BMW Active Hybrid E-Bike, bicykel BMW Urban Active Bike pre každodennú dochádzku do práce, skladací BMW Folding Bike so šikovným mechanizmom pre zloženie do malého objemu, dvojicou kolobežiek BMW City Scooter a elektrickou BMW E-Scooter aj deťom určené modely BMW Kids Bike a BMW Junior Cruise Bike.

-jj-, zdroj: BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov