Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


AMA 2020: Aj ty môžeš zamiešať karty!

Časopis AUTO MAGAZÍN aj tento rok vyhlasuje 9. ročník populárnej čitateľskej ankety o najlepšie autá na našom trhu AUTO MAGAZÍN AWARDS na rok 2020 – AMA 2020. Práve teraz sa prehupla do druhej polovice a práve ty máš šancu zmeniť poradie.

„Všetci, ktorí zašlú svoje tipy do 31. januára 2020, budú zaradení do žrebovania o hodnotné vecné ceny.

Do finále sme zaradili len tie autá, ktoré sú na našom trhu od 1. júla 2019 a tie, ktoré sa na našom trhu ešte len začnú predávať najneskôr do 30. júna 2020. A je ich skutočne dosť.

Hlasovanie

Nie je nič jednoduchšie. Na výber máš dve možnosti: internetovú a klasickú prostredníctvom pošty.

Rýchlejšie a jednoduchšie cez internet                     

Ak chceš hlasovať a hrať o zaujímavé ceny, a nechceš míňať svoj drahocenný čas na pošte v tento predsviatočný čas, obetuj pár sekúnd na vyplnenie elektronického hlasovacieho lístka. Celý popis ankety nájdeš TU alebo jednoducho klikni na veľké logo súťaže AMA 2020 v hornej časti našej stránky.

 

Potom už stačí len vyznačiť svoje top autá a odoslať. Nezabudni vyplniť kontaktné údaje,  aby sme ti vedeli zaslať prípadnú výhru.

Mená výhercov zverejníme v marcovom vydaní časopisu AUTO MAGAZÍN (3/2020) a na našej internetovej stránke www.automagazin.sk.

Diskusia 2
  1. František Mazúr Používateľ hovorí

    Možno tu chýbajú modely Honda

    1. Marek PAUCO Používateľ hovorí

      Dobrý deň,
      naozaj sa to tak môže zdať, ale v rámci daného termínu vychádza na SK trhu iba nová Honda Jazz… Ostatné sú len modernizácie, a tie v ankete absentujú pri každej značke. Ostro sledovaná Honda e príde na SK trh tiež až po termíne (leto 2020).
      V mene celej redakcie ďakujem za pochopenie 😉

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov