Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Štrajk paralyzuje hlavnú bratislavskú tepnu!

Pripravte sa na rozsiahle dopravné obmedzenia na konci prázdnin. Neprejazdná bude jedna z príjazdových ciest do Bratislavy!

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave upozorňuje na obmedzenia v doprave, ktoré sa uskutočnia z dôvodu ohláseného štrajku dopravcov.

Od 10.00 hod dňa 07.01.2019 (utorok) do odvolania bude prebiehať zhromaždenie únie autodopravcov Slovenska. Policajti budú aj prípade tohto ohláseného zhromaždenia zabezpečovať ochranu života, zdravia, majetku občanov, ako aj bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Zhromaždenie sa dotkne predovšetkým dopravy v Bratislave a to počas posledného dňa prázdnin, kedy polícia očakáva príchod oddychujúcich a pracujúcich naspäť do Bratislavy.

Autodopravcovia sa majú zhromaždiť na diaľničnom obchvate na úrovni Zlatých Pieskov, odkiaľ sa presunú po Ivánskej ceste a Galvaniho ulici na Rožňavskú ulicu. Tam dôjde k zablokovaniu dopravy od križovatky Rožňavskej s Turbínovou ulicou, po križovatku Rožňavskej s Tomášikovou ulicou. Prejazd uvedeným úsekom bude umožnený iba prostriedkom mestskej hromadnej dopravy. Z uvedeného dôvodu vyzývame vodičov, aby sa uvedenému úseku vyhli a na prejazd využili alternatívne trasy a to Vajnorskú, Ružinovskú ulicu a Trnavskú cestu (pozdĺž Martinského cintorína). V prípade porušenia ustanovení zákona o cestnej premávke bude polícia postupovať v súlade so zákonom.

Dopravní policajti budú v cestnej premávke monitorovať a podľa jej vývoja budú operatívne reagovať a usmerňovať premávku. Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave účastníkov cestnej premávky touto cestou žiada, aby pri prejazde uvedenými úsekmi zvýšili pozornosť a rešpektovali pokyny polície.

Foto + Zdroj: Archív, Sita, MINV

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov