Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Vianočný tip: Monopoly Nürburgring

Výrobca populárnej stolnej hry Monopoly si pre všetkých milovníkov áut pripravil veľmi milé vianočné prekvapenie. V spolupráci s Nürburgringom vytvoril špeciálnu edíciu, ktorá stojí za pozornosť!

Kto nepozná nemecký pretekársky okruh Nürburgring, akoby ani nepatril do komunity pravoverných autičkárov. Počas vianočných sviatkov sa na neho dostane asi len málokto z nás, no po novom si ho môžete užiť aj virtuálne s rodinou a priateľmi, v spoločenskej hre Monopoly Nürburgring Edition. V tomto prípade za svoje herné peniaze nekupujete domy a ulice, ako sme zvyknutí z klasických verzií hry Monopoly, ale zákruty jedného z najznámejších pretekárskych okruhov sveta.

Tematike nie sú prispôsobené len políčka a dizajn hernej dosky, ale aj herné figúrky. Vybrať si môžete formulu, helmu, trofej, či dokonca uťahovák na kolesá. Jedinou nevýhodou tejto výnimočnej edície je skutočnosť, že je dostupná iba v nemeckom jazyku. No nič, aspoň sa naučíte, ako sa po nemecky povie: „Choď vo väzenia,“ či „Získaj 200 €, keď prejdeš cez štart.“ Monopoly Nürburgring Edition môžete objednávať na oficiálnej stránke Nürburgringu

Text: Dominik Parajka

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov