Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Chcete Land Rover Defender za 200 eur?!

Značka Land Rover odhalila na nedávnom autosalóne vo Frankfurte nad Mohanom v rámci svetovej premiéry nový model Defender. Teraz k tomu pridala kolekciu outdoorových odevov Musto a do najmenších detailov prepracovaný Land Rover Defender od LEGO Technic.

 

Nový LEGO Technic Land Rover Defender umožňuje postaviť si tuto automobilovou ikonu v pohodlí domova. Model zložený z 2573 kociek vyvinula svetoznáma dánska spoločnosť v spolupráci so značkou Land Rover.

Model od LEGO Technic vystihuje Defender v mnohých prvkoch a funkciách vrátane autentických častí karosérie a ráfikov, pohonu všetkých kolies, odpruženia, pracovného navijaku a doteraz najsofistikovanejšie prevedenie prevodovky série LEGO Technic.

Všetko je navrhnuté tak, aby skladanie modelu bolo veľkým zážitkom pre milovníkov automobilov aj fanúšikov nielen detskej stavebnice. Záujemcovia si ju budú môcť objednať od 1. októbra a jeho cena je 199 eur.

Kolekciu pánskych a dámskych funkčných outdoorových odevov a technického vybavenia Above and Beyond inšpirovala odolnosť a schopnosti nového Defenderu. Premieta sa v nej tiež dedičstvo spoločnosti Musto, ktorá sa už 50 rokov pohybuje medzi prednými svetovými výrobcami outdoorových odevov.

Medzi novinky v tejto kolekcii patrí nepremokavá bunda Welded Thermo s integrovanou reflexnou doštičkou Recco, ktorá môže pomôcť záchranným tímom lokalizovať hľadané osoby v náročnom teréne alebo pod lavínou.

Bunda má tiež kapsy lemované technológiou PrimaLoft Aerogel, ktorá pomáha udržovať mobilné telefóny dlhšie nabité. Hybridná bunda Rodinia využíva technológiu zapínania YKK Quickburst, vďaka ktorej sa môže v priebehu pár sekúnd premeniť na vestu. Je tiež vybavená izoláciou PrimaLoft Black Eco.

Súčasťou kolekcie sú tiež termosky a fľaše, perá určené do extrémnych podmienok a unikátny opasok s prackou Ansi Cobra a ultra robustným popruhom s pevnosťou v ťahu 6000 kg. Kolekcia Land Rover Above and Beyond už je k dispozícii na trhu.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov