Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Homola tvárou OMV: „Auto vám to spočíta“

Profesionálny automobilový pretekár Maťo Homola a rakúsky koncern OMV tvoria tím. Slovenský jazdec, ktorý odštartoval aktuálnu sezónu v novej súťaži TCR Europe triumfom v Maďarsku, má maximálne športové ciele. Práve preto odporúča aj palivá OMV MaxxMotion.

Jediný slovenský jazdec, ktorý absolvoval kompletný Pohár FIA WTCR, si dobre uvedomuje, ako dôležité je kvalitné palivo. „Kvalita paliva sa rozhodne odráža na výkone aj životnosti motora. Auto vám všetko spočíta a za kvalitné palivo sa vám odvďačí dobru službou,“ tvrdí nádejný okruhový pretekár.

Nielen niektorí z vás, ale aj Homola si dáva pozor pri súkromnom jazdení na to, kde tankuje. Dobre vie, že nie je„čerpačka“ ako „čerpačka“. „Do všetkých svojich áut tankujem zásadne palivá od kvalitného výrobcu. Keď však viem, že budem potrebovať výkon, tak ani na sekundu neváham a preferujem prémiové palivá OMV MaxxMotion,“ vysvetlil 25-ročný Homola.

Vďaka špeciálnej receptúre vyvinutej v Rakúsku ponúkajú prémiové palivá MaxxMotion podstatne vyššiu kvalitu, než akú vyžadujú štandardy. Lepšie spaľovanie zvyšuje efektivitu motora a jeho optimálnu funkčnosť. Prémiové palivá tak dokážu zlepšiť akceleráciu vozidla až o 14 %. Adítíva navyše zabraňujú korózii.

V Maťovi sa snúbi mladícka dravosť s absolútnou profesionalitou. Športové srdce a túžba po maximálnych výkonoch je to, čo nás spája. Je preto prirodzené, že sa stal ambasádorom práve pre OMV. Bude tvárou našich prémiových palív OMV MaxxMotion,“ prezradila marketingová manažérka OMV Michaela Kuzminová.

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov