Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Hamšík a Kia, ambasádor aj krst crossoveru

Svetoznámy futbalista Marek Hamšík je súčasťou rodiny Kia. Slovenský reprezentant pôsobiaci momentálne v Číne sa stal ambasádorom juhokórejskej značky, ktorá má svoje výrobné fabriky aj neďaleko Žiliny.

Ofenzívny stredopoliar pri tejto príležitosti pokrstil najnovší model z rodiny Ceed – štýlový crossover XCeed. Model XCeed sa rovnako ako celá rodina Ceed vyrába na Slovensku a jeho predaj odštartuje začiatkom septembra.

Hamšík sa preslávil v talianskom Neapole, podobne ako Diego Maradona. Obaja sú v tomto meste považovaní za „futbalových bohov.“  Kia a Marek majú toho spoločného viac, akoby sa na prvý pohľad zdalo. Marek aj Kia sú známi svojím zmyslom pre kvalitu, detail a spoľahlivosť. Oboch spája silný príbeh.

Kapitán národného a v súčasnosti legionár čínskeho tímu Dalian Yifang dobre vie, že žiadna cesta na vrchol nie je jednoduchá. „Znamená to nespočetné hodiny odriekania, tvrdej práce a usilovnosti. Musíte mať však aj istú dávku šťastia, či už na tím alebo ľudí okolo seba. Mňa poháňala túžba byť lepší, ako všetci ostatní,“ uviedol 32-ročný rodák z Banskej Bystrice.

Príbeh značky Kia je v mnohom podobný. Z neznámej značky, ktorá začínala výrobou oceľových komponentov a neskôr bicyklov, sa v priebehu niekoľkých rokov stal vážny a rešpektovaný hráč v automobilovom priemysle. Kia sa postupne stala synonymom dizajnu s dokonalou technikou, bezpečnosťou a spoľahlivosťou.

Kia ako prvá a zatiaľ jediná značka posunula hranice garancie kvality na sedemročnú záruku. „Som hrdý, že sa stávam členom unikátneho tímu Kia. Spája nás skutočne silný príbeh,“ reagoval Hamšík, ktorý má so svojou detskou láskou Martinou tri deti.

Kia si dobre uvedomuje, aký fenomén je futbal. Aj preto sa relatívne často objavuje medzi partnermi a sponzormi na vrcholných podujatiach. „Som nesmierne rád, že na Slovensku máme takého výnimočného futbalistu. Navyše, práve Marek je súčasťou nášho tímu. Verím, že vzájomné partnerstvo založené na vášní, tvrdej práci a prekonávaní výziev bude úspešné a vytvoríme spolu ďalší silný príbeh,“ dodal Marián Hoffer, generálny riaditeľ Kia Motors Sales Slovensko.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov