Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Multitex: Super absorpčná sila vo formáte uteráka

Pri opravách a údržbe v remeselnej a priemyselnej oblasti pracovníci denne bojujú s kvapkajúcimi kvapalinami ako sú oleje, farby a mazivá, ktoré znečisťujú pracovisko.

Pomocou „vane na zachy-tenie oleja“ vo formáte uteráka optimálne ochránite stroje, pracovisko a podlahu pred znečistením a nebezpečnými kvapalinami.

S absorpčnou rohožou MULTITEX® ponúka textilný poskytovateľ služieb MEWA jednoduché a efektívne riešenie na udržanie čistého pracoviska a ochranu pracovníkov. Absorpčná rohož MULTITEX® slúži ako dokonalá podložka pri opravárenských a údržbárskych prácach alebo v citlivých častiach strojov a zariadení. Špeciálne vlákno „nasaje“ približne tri litre kvapaliny. Táto nesmierna absorpčná sila sa už veľakrát osvedčila v dielňach a priemyselnej výrobe. Táto „ľahká váha“ – rohož váži len 600 g – dokáže absorbovať 2,5 až 3 litre kvapaliny, a to až do poslednej kvapky. Kvapaliny ako motorové a prevodové oleje, rozpúšťadlá a chladiace mazivá sa bezpečne a čisto zachytia v absorpčnom jadre. A to nielen raz, ale veľakrát vďaka ekologickému systému viacnásobného použitia. Vďaka praktickému formátu 60 x 90 cm je rohož perfektnou podložkou na miestach častého výskytu netesností v oblasti opravy áut a údržby. Praktické: viac absorpčných rohoží položených vedľa seba spoľahlivo zakryje väčšie plochy.

Textilné riešenie s hospodárnym viacnásobným použitím

Aj absorpčná rohož na zachytenie oleja MULTITEX® je textilné riešenie s viacnásobným použitím, to znamená, že rohože si môžete v spoločnosti MEWA celkom jednoducho prenajať. V rámci kompletného servisu spoločnosť MEWA rohože spoľahlivo a profesionálne perie a ošetruje. Je to cenovo výhodná cesta pre prevádzky, aby zamedzili vzniku nebezpečného odpadu a ušetrili náklady na likvidáciu.

 

MEWA, foto: archív

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov