Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


SLOVLOG ukáže, ako na zmeny

 Kongres SLOVLOG, ktorý je jedinou akciou zameranou na aktuálne trendy, hrozby a očakávania v logistike u nás, bude už tradične vyvrcholením logistickej jesene na Slovensku. Hlavná téma 12. ročníka sa bude venovať najnovším trendom v logistickej praxi pod heslom: „Čas na zmenu: Progresívne riadenie v supply chain managemente.“, ale aj aktuálnym problémom slovenskej logistiky.

Hodvábna cesta a jej prínos pre Slovensko – to bude hlavná téma úvodnej prednášky Dany Meager, štátnej tajomníčky Ministerstva financií SR. Slovensko je automobilovou veľmocou, ale tento významný segment priemyslu sa stretáva aj s množstvom problémov. Prednáška priblíži, aký je súčasný stav automotive priemyslu u nás. Viac povie Alexander Matušek, prezident Zväzu automobilového priemyslu SR.

Marián Pozor, viceprezident Metsä Tissue pre supply chain pre región CEE, priblíži fungovanie logistiky produktov papierovej hygieny. Predstaví, ako prebieha zásobovanie na základe objednávok zákazníkov, ale i ťažkosti, ktoré pri preprave a skladovaní tohto (relatívne) ľahkého tovaru vznikajú. Samozrejme, týmto sa bohatá ponuka programu zďaleka nekončí.

O to, ako na to Slovensko ekonomicky je a kam smeruje, prezradí analytička Slovenskej sporiteľne Katarína Muchová. Zavádzanie nových výrobkov vždy zmení aj logistické toky. Svoje o tom vie a rád sa podelí o svoje skúsenosti Ján Franek, Logistics Director spoločnosti Heineken Slovensko.

Logistika 4.0 – automatizácia v internej logistike, bude témou prednášky Mariána Jančíka, Logistic Systems Managera spoločnosti Jungheinrich. Nico Schütz, Managing Director firmy DHL Supply Chain Slovakia sa zase zameria na transformáciu dodávateľského reťazca budúcnosti. Prezentácia Mariána Osúcha z firmy MARPEX predstaví využitie automatizácie v praxi.

Neobíde nasadenie technológií Pick To Light, RFID, priblíži regál s automatickým objednávaním či FIFO regál, taktiež bezdrôtové privolávanie obsluhy. Milan Kovařík, výkonný riaditeľ spoločnosti EPAL, priblíži aktuálnu situáciu v paletovom biznise a jeho najväčšie problémy. Zlepšiť tovarové toky v skladoch pomocou spádových regálov pomôže prezentácia Pavla Mikušku, konateľa firmy BITO-Skladovacia technika.

Program bude obohatený aj o dve panelové diskusie. Jedna sa bude venovať Skladom budúcnosti. Stále totiž rastie dopyt po nových logistických priestoroch, ale zákazníci sú stále náročnejší a pozemkov je stále menej. Ako teda vidia budúcnosť skladov developeri a nájomcovia? Druhá panelová diskusia sa zameria na problematiku WMS a najnovšie trendy v evidencii tovaru.

Už tradične je zaradený aj obľúbený speed-datingový program BizLOG. Ide o jedinečnú šancu pre partnerov konferencie stretnúť v rámci vopred zorganizovaných meetingov potenciálnych užívateľov ich produktov a služieb. Súčasťou kongresu SLOVLOG budú aj návštevy exkluzívnych logistických lokalít, reverzného logistického centra Amazon a co-manufacturingového centra FM Logistic v Seredi.

Príďte sa pozrieť 22. a 23. novembra 2018 do bratislavského hotelu Radisson Blu Carlton, čo je nové v logistickej brandži, aké trendy sa dajú v najbližšej budúcnosti očakávať a poďte sa inšpirovať skúsenosťami vašich kolegov. Na odborný program plynulo nadviaže XXIV. Logistický Business Mixer, ktorý v príjemne neformálnej atmosfére so špeciálnym programom hier, súťaží a zábavy spĺňa ideálne podmienky pre nadväzovanie nových kontaktov.

Generálnym partnerom kongresu a Logistického Business Mixera sa stala spoločnosť JUNGHEINRICH.
Partnermi kongresu sa stali spoločnosti DB SCHENKER, DHL, KODYS SLOVENSKO, LOGSYS, MARPEX, PROLOGIS, TRANS.EU, TYROS LOADING SYSTEMS a VICTRONIC.

Špeciálnym partnerom kongresu a partnerom Logistického Business Mixera sa stala spoločnosť P3 LOGISTIC PARKS. Špeciálnymi partnermi kongresu sa stali firmy BITO-SKLADOVACIA TECHNIKA, CCV INDORMAČNÉ SYSTÉMY, VGP, Aquapalace Hotel Prague a WAU! Studio. Partnerom techniky je spoločnosť PARILLA SOUND a partnerom emailovej komunikácie sú emailkampane.cz.

Mediálnymi partnermi tohto ročníka sú Systémy Logistiky CZ a SK, Tovar&Predaj, Svět balení, Zboží&Prodej, portály systemylogistiky.sk a systemylogistiky.cz, združenie ČESMAD Slovakia, technologický magazín PC Revue, logistický portál Logistický monitor.sk, Kancelarie.sk, education.sk, EdiZone, IT Systems, SystemNEWS, SystemOnLine, Technika SK, ekonomický mesačník GoodWill, portál Egoodwill, PR agentúra Kharisma a eventová platforma Greventan.

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov