Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Koľko stojí nové Suzuki Vitara?

Pred pár dňami sme priniesli informáciu o novej generácii Suzuki Vitara. Importér sa poponáhľal, a tak už poznáme jej ceny.

Nové Suzuki  Vitara dostalo nielen omladený dizajn, ale aj kopec novej techniky. K doterajšej batérii pomocníkov v rámci omladenia pribudlo: sledovanie únavy vodiča, rozpoznávanie dopravných značiek, udržiavanie vozidla v jazdnom pruhu, sledovanie mŕtveho uhla, kontrola priestoru za vozidlom pri cúvaní z parkovacieho miesta a tiež Dual Sensor Brake Support  eliminujúci riziko kolízie s prekážkou pred vozidlom.

Na našom trhu je Vitara na výber s dvojicou benzínových agregátov – 1.0 Boosterjet (82 kW/112 k) a 1.0 Boosterjet (103 kW/140 k), pričom obidva si môžete dopriať aj so šesťstupňovou automatickou prevodovkou a pohonom všetkých štyroch kolies. Kombinácia automatu a pohonu 4×4 (ALLGRIP) je vyhradená iba pre výkonnejší z nich.

Výbava je tradične rozdelené do štyroch stupňov – Comfort, Premium, Elegance, Elegance+. Ak netúžite po aute s automatom bude pre vás, vďaka rozumne zostavenej výbave, lákavý už základný stupeň Comfort.

Základná cena novej generácie Suzuki Vitara je stanovená na 14 790 €, za najlacnejšiu Vitaru s pohonom 4×4 zaplatíte 18 490 €.

Peter Lacena, foto: archív

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov