Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Harley-Davidson do zásuvky?

Asi si poviete, že svet sa už úplne zbláznil. Motocyklová ikona, Harley-Davidson, plánuje na budúci rok do predaja uviesť prvú motorku s elektrickým pohonom.

 

Posledné informácie napovedajú, že projekt LiveWire rozhodne nezapadol prachom. Naopak, podľa vyjadrenia Harley-Davidson dospel do štádia sériového modelu, ktorý na trh príde už na budúci rok. Elektromobilita je skrátka v kurze a kto by sa rozhodol tento trend ignorovať, mohol by skončiť v múzeu. Tento osud však legende spoza veľkej mláky nevonia, a tak po prvotine plánuje na trh uviesť ďalšie modely.  Do troch – štyroch rokov by tak mali byť k dispozícii nielen špičkové stroje, ale aj cenovo prijateľnejšie kúsky. Omladinu totiž treba k legende vychovať.

Zostáva nám dúfať, že obchodná vojna medzi USA a EU dovtedy pominie a takýto krásavci  sa budú preháňať aj po našich cestách. Bola by škoda, ak by sa tak nestalo. Žiada sa mi však dodať, či to bez hudby z výfuku bude ten pravý Harley. Ale ktovie, možno si pre nás, nenapraviteľných klasikov, vo firme pripravili nejaké prekvapenie.

PL, foto: archív

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov