Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Kia Motors Europe oslavuje

Spoločnosť Kia Motors Europe dosiahla míľnik v predaji vozidiel, na ktoré sa vzťahuje jej jedinečná sedemročná záruka. V Európe sa predali už tri milióny vozidiel s prísľubom bezkonkurenčnej kvality značky Kia.

Spoločnosť Kia prvýkrát ponúkla sedemročnú záruku na hnacie ústrojenstvo koncom roka 2006, keď predstavila prvú generáciu modelu Kia cee’d. Od roku 2010 je táto unikátna záruka značky v ponuke v celom modelovom rade vozidiel Kia a dnes sa predáva v rámci štandardnej výbavy každého nového vozidla Kia v Európe. Spoločnosť Kia odhaduje, že jej európski zákazníci najazdili od roku 2010 pod touto zárukou viac ako 158 miliárd kilometrov* – čo zodpovedá viac ako štyrom miliónom rovníkových obvodov Zeme.

Komplexná záruka spoločnosti Kia sa vzťahuje na chyby v oblasti materiálov a remeselného spracovania počas siedmich rokov alebo 150 000 najazdených kilometrov. Je to najdlhšia záruka, akú ponúka výrobca automobilov v Európe, a zaisťuje zákazníkom pokoj na duši, ktorý pramení z vysokých štandardov kvality značky Kia. Záruka je plne prenosná z jedného vlastníka na ďalšieho.

Emilio Herrera, prevádzkový riaditeľ spoločnosti Kia Motors Europe, uviedol: „Naša sedemročná záruka odráža dôveru, ktorú máme v naše vozidlá, a dáva dôveru aj európskym zákazníkom, že si kupujú kvalitné vozidlo. Značka Kia sa stala synonymom kvality a spoľahlivosti. Kia záruka je jednou z prvých vecí, ktoré vám prídu na myseľ, keď sa povie Kia. Očakávame, že tento rok by sme mali v Európe predať vyše 500 000 vozidiel Kia, a mnohých týchto kupujúcich zaujme skutočnosť, že ich vozidlo bude mať štandardnú záruku až do roku 2025.“

Kia (pl), foto: archív

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov