Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Zažite osobnú premenu! Novú kolekciu Puma Transform nájdete v obchodoch Ferrari

V určitých situáciách by vaše oblečenie malo pôsobiť rovnako dynamicky ako váš automobil. A práve preto automobilka Ferrari oslovila na spoluprácu spoločnosť Puma. Výsledkom je Transform Collection respektíve limitovaná edícia módnych doplnkov, ktoré menia farbu.

Hlavnou črtou kolekcie Transform sú teplé a na vodu reagujúce farby v kombinácii v cenovo dostupnej hladine. Na každom výrobku z tejto kolekcie sa nachádza farebná trikolóra  z talianskej vlajky a štítky s logom Scuderia.

Ak chcete pôsobiť štýlovo vo všetkých ročných obdobiach, tak potom je pre vás určený tento kabát s kapucňou. Ten ukrýva reflexný divoký motív, ktorý práve v daždi ožíva. Kabát je dostupný vo veľkostiach Medium až XXL. Cena za jeden kus je 90 eur.

Na tomto rozmazanom tričku je znázornená formula Ferrari F1 v akcii. Samotné tričko je citlivé na teplotu, pričom za studena sa stáva fluoreskujúcim. K dispozícii sú veľkosti od Small až po XXL, cena jedného je stanovená na 22 eur.

Ak potrebujete niečo unikátne na prenášanie dôležitých vecí, tak potom je batoh Puma Transform Backpack určený práve pre vás. Reaguje na teplotu tela a vzduchu, aby odhalila jasne červený vzor. Cena vaku je 81 eur.

TestaRossa znamená v básnickom preklade z taliančiny „Červená hlava“. Táto inak tmavá čiapka respektíve šiltovka ukrýva červený vzor, ktorý je aktivovaný teplom. Šiltovka so zaujímavým dizajnom disponuje aj sťahovacím krúžkom pre maximálne pohodlie. Cena je stanovená na 18 eur.

Pre maximálny športový výkon nielen vo vozoch Ferrari potrebujete aj kvalitnú a pohodlnú obuv. Potrebujete sa vysporiadať s vysokou teplotou v aute a tenisky Evo Cats sú na to ideálne. Navyše, termochromická farba vás jednoznačne oddelí od davu. Cena nízkych tenisiek je 65 eur, stredne vysoké sú o 10 eur drahšie.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov