Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


VIDEO: Cadillac Escalade a prepychové kancelárie podľa Lexani Motorcars

Luxus, luxus a ešte raz luxus všade, kde sa pozriete….

Ak by ste náhodou mali pocit, že sa pozeráte do kabíny súkromného tryskáča, tak ste na omyle. Na interiéroch luxusných vozov Cadillac Escalade Sky Captain sa totiž v posledných rokoch pravidelne realizujú odborníci z firmy Lexani Motorcars.


Kalifornská spoločnosť je známa prepychovou úpravou vnútorných priestorov SUV a vanov. Každý automobil od Lexani Motorcars tak ponúka skvelý mix technológií a umeniá, ktoré poskytujú dokonalý luxusný zážitok z cestovania.

Možnosti prispôsobenia na objednávku umožňujú zákazníkom vytvoriť pre seba ideálne prostredie vo vlastnom aute. Či sa bude tento voz využívať na podnikateľskú činnosť, pri rodinných povinnostiach, na zábavu, bezpečnosť alebo všetky možnosti súčasne, majitelia si môžu byť istí, že ich vozidlá sú vo všetkých ohľadoch bezkonkurenčné.


 

Keď sa v roku 1999 objavil po prvý raz na scéne Cadillac Escalade, v podstate cez noc sa stal v zámorí zbožným želaním pre každého hip-hopera, či rapera. Napokon, v posledných dvoch dvoch dekádach sa tento voz azda najčastejšie objavoval v hudobných klipoch na stanici MTV.

V roku 2015 si spoločnosť Lexani Motorcars zobrala na mušku najnovší Cadillac Escadale, „vyčistila“ interiér a urobila z neho zlatom obloženú obývaciu izbu. Medzi hlavné špecifikácie patria vyhrievané masážne elektrické sedadlá s talianskou kožou, zvýšená strecha so stropom, dve mini obrazovky s prenosom toho, čo sa deje pred a za autom.



V priestrannom vozidle nechýba ani iPad a obrovská 40″ LED Smart TV od Samsungu. Záujemcovia o toto autíčko si môžu vyžiadať tiež verziu s nepriestrelnými sklami, zabudovaný kávovar alebo bezpečnostní trezor. Cena za lukratívny produkt sa vtedy pohybovala okolo 252.000 eur.

V roku 2016 uzrel svetlo sveta ďalší model s názvom Cadillac Escalade Lexani Sky Captain Piano. Koncertné krídlo sa do názvu zrejme nedostalo náhodou, pretože interiér je riešený v bielo-čiernej farebnej kombinácii podobne ako predstavujú klávesy na klavíri. Úroveň luxusu ešte znásobujú okrasné lišty z 24-karatového zlata.


Dojem a pocity z luxusného súkromného lietadla sa dostavia aj v prípade modelu Piano. Na zadných pasažierov SUV čakajú dve prešívané kožené sedadlá s integrovanými vyhrievacími a masážnymi prvkami. Mimochodom, 48-palcová zakrivená obrazovka Samsung umožňuje cestujúcim zažiť filmový zážitok z domáceho kina prípadne využiť túto techniku na videokonferenciu s vysokou kvalitou.

Pre tohtoročný model Cadillac Escalade Sky Captain 2018 zvolila Lexani Motorcars v čiernej farbe ladený interiér. Opäť možno skonštatovať, že ide majstrovskú prácu a kombináciu luxusu, bezpečnosti a funkčnosti. Okrem pohodlia môžu majetnejší zákazníci počítať aj s už spomínanými technickými vymoženosťami vrátane tlačiarne, či kopírky, ale aj neprestrielnými sklami.


 

Kalifornská spoločnosť upravovala v minulosti interiér aj na ďalších luxusných vozoch ako sú Mercedes-Benz Sprinter, Toyota Land Cruisers, Rolls Royce Ghosts, či Chevrolet Suburbans. Špeciálne upraveným vozom Cadillac Escalade sa môžu pochváliť napríklad DJ Khaled, futbalista Cristiano Ronaldo alebo americký spevák Tyrese Gibson.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov