Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


VIDEO: Lamborghini Huracan ručne ozdobený s 1,3 miliónmi kryštálov Swarovski?!

Vidieť Lamborghini Huracan naživo je zážitok sám o sebe. A povedzme si otvorene, že sme ho ochotní akceptovať prakticky v akomkoľvek farebnom prevedení. Ruská študentka a blogerka žijúca v Londýne Daria Radionová však opäť raz posunula hranice možného. Svoje „Lambo“ totiž nechala pokryť 1,3 miliónmi kryštálov Swarovski!!


Červený, kryštálmi obsypaný Huracan, ktorého luxusnú úpravu si zobrala na plecia britská spoločnosť Vinceri UK, púta v londýnskych uliciach značnú pozornosť počas dňa aj večerných hodinách. Ruská milionárka, ktorej rodičia žijú v jednej z ekonomicky najchudobnejších európskych krajín – Moldavsku, sa však nezviditeľnila po prvý raz.

Slovanská kráska v anglickej metropole opäť raz potvrdila, že dokáže pútať pozornosť nielen svojim atraktívnym vzhľadom (pozn. na sociálnej sieti má viac ako 20.000 pravidelných návštevníkov). Už v roku 2014 si totiž svoj strieborný Merceders-CLS 350 za 56.000 eur nechala v Rusku pokryť miliónom kryštálov Swarovski v hodnote 23.000 eur.

Študentka manažmentu sa neskôr snažila vyšperkované vozidlo predať cez aukciu na eBay, pričom finančný výťažok chcela poukázať psiemu útulku Manchester Dogs Home. Automobil s vyvolávacou cenou 175.000 eur však údajne nikto nekúpil a voz zostal ruskej „dievuške“. Tá si však z toho zrejme ťažkú hlavu robiť nebude, pretože údajne má kryštálmi poprášený ešte jeden voz – Bentley Continental.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov