Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


VIDEO: Mercedes-Benz GLS Grand Edition opäť posúva hranice luxusu

Motoristickí nadšenci dobre vedia, aký vysoký štandard luxusu poskytujú automobily Mercedes-Benz. Najnovší model GLS Grad Edition však opäť prekonáva doterajšie limity a ponúka novú sféru pôžitku.

Automobil s hmotnosťou vysoko presahujúcou dve tony a rozmermi menšieho obydlia je skutočnou výkladnou skriňou luxusných SUV. Za edíciu Grand Edition si priplatíte v 8200 eur, pričom nový balík služieb je ale možné rozdeliť na interiérovú a exteriérovú časť.

Z vonkajšku sa upravený Mercedes-Benz vlastne ani moc nevymyká. Exteriérový paket za 2300 eur pridáva zaujímavejší 20-palcové kolesá s desaťlúčovým dizajnom, čierno a strieborne lakované doplnky a nechýbajú samozrejme ani štítky s príslušným označením.

V interiéri je ale situácia podstatne dramatickejšia. Na túto sadu v Grand Edition si síce treba pripraviť príplatok 5900 eur, za ten však dostanete nové ambientné podsvetlenie, novo prešité sedadlá v designe Budapest alebo palubné prístrojové dosky s jemnou kožou nappa.

 

Ďalej sú však k dispozícii tiež velúrové koberčeky v hnedom odtieni espresso a k záujemcovia si môžu aj vybrať z niekoľkých novo pridaných hnedých odtieňov, ktoré môžu byť použité naprieč celým interiérom.

Nový paket je k dispozícii pre verzie GLS 350d, GLS 400 a GLS 500 a okrem iného ho môžeme vnímať tiež ako rozlúčku so súčasným modelom, na ktorý budeme teraz spomínať s ešte väčšou úctou a rešpektom.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov