Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nezabudnite na garáž! Veď ste v nej tak radi…!

Na vianoce treba rozžiariť aj tie nudné a šedé priestory! Nadšenci z mníchovskej firmy style-your-garage.com mysleli aj na motoristov a ponúkli im maľované garáže s vianočnými a zimnými motívmi.

SYG_05  SYG_02

Firma style-your-garage.com ponúka okrem namaľovaných garážových dverí špeciálne slávnostné darčeky a nápadité zimné dekorácie aj na vchodové dvere, steny a chladničky. Práve v čase Vianoc má vo svojom portfóliu množstvo nápadov, ktoré sa hodia k tomuto ročnému obdobiu. Nechýbajú tradičné vzory ako Betlehem, trojica sobov, Santa Claus, či doslova biele Vianoce. Ilúzia je dokonalá a nemecká firma poskytuje na výber celkovo okolo 350 motívov.

SYG_07  SYG_06

Počasiu odolné a vysoko kvalitné kryty garážových brán sú prichytené pomocou špeciálneho suchého zipsu Velcro, samolepky na stenu sú samolepiace, dverové bilboardy sú pripojené pomocu obojstrannej lepiacej pásky a filmy na chladničke držia vďaka magnetom.

SyG_09  SYG_03

Samozrejme, že všetky kryty a nálepky možno odstrániť bezo zvyšku, napríklad pre prípad, keď chcete nahradiť motív novým motívom na jar. Objednávky je možné robiť na webovom portáli. Cena maľby na garáž sa pohybuje podľa veľkosti od 169 eur, pokrývka na dvere začína od 88 eur a na stenu za 58 eur.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov