Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Hviezda Renaultu Captur žiari už aj v Indii

Medzinárodná stratégia rastu spoločnosti Groupe Renault pokračuje po uvedení v Rusku a Latinskej Amerike spustením hviezdy SUV Captur – Renault v Indii.

Zoznam krajín, kde je predávajú úspešný model SUV značky Renault, sa rozšíril o Indiu. Na platforme B0 skupiny bol Captur vyvinutý medzinárodným technickým tímom, ktorého úlohou bolo navrhnúť všestranné vozidlo, vybavené špeciálnym balíčkom pre indický trh a špecifikáciou vybavenia. V meste Chennai už prebieha výroba modelu Renault Captur.

V ostatných piatich rokoch spoločnosť Renault prijala významné opatrenia na podporu svojho rastu v Indii, a to spôsobom, akým je štruktúrovaná výroba na miestnej úrovni, rozšíenie siete dílerov a ponuka širokej modelovej palety. Vďaka tejto iniciatíve sa ukázal Renault ako jedna z najrýchlejšie rastúcich automobilových značiek v Indii a spustenie predaja modelu Renault Captura predstavuje novú fázu tejto silnej produktovej stratégie.

Generálny riaditeľ a výkonný riaditeľ divízie Renault India Sumit Sawhney povedal: „Naša stratégia rastu sa výrazne odvíja od spúšťania nlvých produktov, ktoré rozširujú segmenty indického automobilového priemyslu a predstavujú vyvíjajúce sa zákaznícke preferencie. V posledných rokoch sa predaj SUV exponenciálne zvýšil a stal sa tak najrýchlejšie rastúcim segmentom v našej krajine. Renault Captur bude ďalej posilňovať našu pozíciu na vysoko rastúcom trhu SUV a stanovuje nové štandardy s jedinečným štýlom a bezkonkurenčnými spôsobmi cestovania“

V priebehu niekoľkých rokov získala základňa Renaultu v Indii významnú pozíciu v krátkom časovom období a stala sa európskou značkou číslo jedna.

Renault (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov