Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Opel na Barum Czech Rally Zlín 2017 (25.-27. augusta 2017)

Opel CS se opäť stal významným partnerom Barum Rally, na ktorú sa pôjde nepochybne pozrieť aj mnoho divákov zo Slovenska.

Piatková nočná Super RS a celá sobotná etapa sú súčasťou šampionátu LENZ Opel ADAM Cup – na  štart sa tak postaví celé pole vozidiel Opel ADAM Cup a pre ich pilotov to bude skvelá šanca ochutnať atmosféru „veľkej súťaže“.

     

Na Barum Rally sa zúčastní kompletný továrenský tím Opel motorsport s vozidlami ADAM R2. A hneď dvaja piloti tímu Opel motorsport  – Chris Ingram a Jari Huttunen – sa preťahujú o titul juniorského majstra Európy.  Možno už v Zlíne sa rozhodne! V Zlíne so svojim ADAM R2 odštartuje i populárna Tamara Molinaro.

Nedeľná RS 10/13 Maják – Opel bude opäť spestrená adrenalínovým prvkom Opel Jump, teda súťažou o najdlhší skok s rally-vozidlom. Tentro rok je rampa o dosť drsnejšia, takže sa očakáva útok na dvadsaťmetrovú hranicu!

–        Opel bude mať najväčšiu „dedinku“ tímových stanov v jednotnom Opel designe v servisnej zóne

–        Hostesky Opel budú asistovať na štartovej i cieľovej rampe

–        Rallyový Opel ADAM je hlavným vizuálnym motívom tohtoročného oficiálneho plagátu Barum Rally

–        Piatkovú akciu Zlínská kola (bicykle) (www.zlinska-kola.cz), pri ktorej peloton 500 cyklistov absolvuje trať nočnej RS ulicami Zlína, povedie nová vlajková loď značky Opel Insignia. Na čele pelotónu cyklistov pôjde Opel CS tím pod taktovkou riaditeľa Pavla Šilhu.

Opel, dk

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov