Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nový model Mercedes-Benz triedy V

Nový model Mercedes-Benz triedy V “RISE” kombinuje klasické atribúty tohto modelového radu s atraktívnym pomerom cena-výkon. Premiéru bude oslavovať na výstave IAA vo Frankfurte (14. – 24. 9.2017).

Mercedes-Benz triedy V zaujme okrem celého radu inovácií v oblasti dizajnu a priestoru aj svojou príkladnou funkčnosťou, ktorá mu pridáva ďalšiu hodnotu: pohodlie, pôžitok z jazdy a samozrejme vysokú úroveň bezpečnosti. Vo svojej rozmanitosti je auto navrhnuté pre rôzne potreby zákazníkov, vďaka čomu sa stáva ideálnym autom nielen na prácu ale aj pre rodiny s deťmi, šport a voľnočasové aktivity.

S novým modelom triedy V “RISE” vzrástla ponuka pre zákazníkov, ktorí sa spoliehajú na základné funkcionality populárneho minivanu. Model “RISE” je k dispozícii v základnej, alebo predĺženej verzii. Poskytuje štandardné miesto pre päť osôb, na vyžiadanie je však možné počet miest na sedenie rozšíriť až na osem. Na pohon sú k dispozícii dva vysoko výkonné vznetové motory. Prvý má maximálny výkon 100 kW (136 k) (kombinovaná spotreba paliva: 6,5 až 6,1 litra/100 km, kombinované emisie CO2: 171 až 159 g/km) a druhý 120 kW (163 k) (spotreba paliva: 6,1-5,9 l/100 km, emisie CO2 159 až 154 g/km. Na prenos sily na kolesá z ľahkých zliatin s priemerom 16 alebo 17 palcov slúži šesťstupňovou manuálna prevodovka alebo za príplatrok 7G-TRONIC PLUS. Z pohľadu vybavenia bude na tom novinka tradične výborne nielen z pohľadu komfortu a aktívnej a pasívnej bezpečnosti, ale aj konektivity.

Daimler (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov