Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Kompaktný crossover nesie meno Juke Dark Sound

Hudobní fanúšikovia si prídu na svoje! Nissan predstavil novú špeciálnu verziu mestského  crossoveru Juke, vybavenú vylepšeným a výkonnejším audio systémom.

Limitovaná edícia sa volá Juke Dark Sound a poskytuje ešte intenzívnejší zážitok obklopenia zvukom, než kedykoľvek predtým. Zvukovej scéne vozidla tak dodáva dojem väčšej výšky a šírky.

Zaujímavé vylepšenie je len jedným z mnohých vyspelých prvkov štandardne dodávaných vo verzii Juke Dark Sound, čo zákazníkom prináša mimoriadne výhodný pomer ceny a kvality.

Jadrom zvukového vylepšenia sú nové reproduktory od uznávaného francúzskeho výrobcu zvukovej techniky, spoločnosti Focal. Jej jedinečná technológia spracovania zvuku poskytuje oveľa precíznejší zážitok z počúvania. Maximálny výkon predných a zadných reproduktorov bol zvýšený zo 40 na 120 W a pri výškových reproduktoroch zo 40 na 100 W.

Špeciálna verzia Juke Dark Sound je dostupná v dvoch farbách karosérie – čiernej metalíze alebo v tmavosivej s výbavami N-Connecta a Tekna. Juke Dark Sound je vybavený setmi na personalizáciu exteriéru v čiernej farbe a výraznými 18-palcovými kolesami z ľahkých zliatin s čiernymi segmentmi. Súčasťou verzie, založenej na stupni výbavy Tekna, je presklená strecha. Tmavé sklá zadných bočných okien a okna piatych dverí a Inteligentný kľúč nie sú dostupné pre túto verziu.

Vylepšenia pokračujú v kabíne so setom na personalizáciu interiéru v čiernej farbe, športovými pedálmi a luxusnými podlahovými koberčekmi.

Juke Dark Sound je k dispozícii so zážihovým motorom s objemom 1,2 l a výkonom 85 kW/115 k s turbodúchadlom a 6-stupňovou manuálnou prevodovkou.

Limitovaná edícia Juke Dark Sound je v predaji od 1. augusta za cenu od 17 140 €.

Nissan (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov