Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


RAPID a RAPID SPACEBACK výhodejšie

So štartom 104. ročníka legendárnych cyklistických pretekov Tour de France uvádza ŠKODA na slovenský trh limitovanú edíciu modelov Škoda Rapid a Rapid Spaceback s akčnou výbavou Tour de France. Najslávnejšie cyklistické preteky na svete sa idú od 1. do 23. júla 2017. 

ŠKODA, ako dlhoročný oficiálny partner Tour de France, pri príležitosti štartu 104. ročníka legendárnych cyklistických pretekov uvádza na slovenský trh obľúbené rodinné automobily Škoda Rapid a Škoda Rapid Spaceback v limitovanej edícii Tour de France s akčnou výbavou a s výhodnými cenami. Fanúšikovia, ktorí sa chcú na cestách odlíšiť športovým ladením, môžu model Rapid získať s cenovým zvýhodnením až 3 949 eur a model Rapid Spaceback so zvýhodnením až 3 975 eur.

Akčná výbava Tour de France ponúka 17-palcové dizajnové disky RAY z ľahkej zliatiny, tempomat, parkovacie senzory vzadu, plnegrafický displej Maxi DOT, automatickú klimatizáciu Climatronic, trojramenný kožený športový multifunkčný volant na ovládanie rádia a telefónu, športové sedadlá, dizajnové kryty pedálov, elektricky ovládané predné i zadné okná, čierne lakované spätné zrkadlá, zadné sklá s vyšším stupňom tónovania, spojlery vo farbe vozidla a ďalšie dizajnové prvky.

Ceny modelov Škoda Rapid a Rapid Spaceback v limitovanej edícii Tour de France sa začínajú na sume 12 990 eur pri modeli s motorom 1,2 TSI s výkonom 66 kW (90 k) a 5-stupňovou manuálnou prevodovkou. Automobil s motorom 1,2 TSI 66 kW (90 k) so 7-stupňovou automatickou prevodovkou je k dispozícii od 14 990 eur. Škoda Rapid Spaceback s výkonnejším motorom 1,2 TSI 81 kW (110 k) a 6-stupňovou manuálnou prevodovkou je k dispozícii od 13 840 eur.

Cyklistika je jedným z pilierov sponzoringovej stratégie spoločnosti ŠKODA AUTO. Automobilka je už od roku 2004 oficiálnym partnerom a dodávateľom oficiálneho automobilu na legendárnej Tour de France a rovnako dlhé obdobie aj partnersky zastrešuje jeden z dresov pre individuálne hodnotenie. Najskôr to bolo partnerstvo bieleho dresu, ktoré v roku 2015 vymenila za partnerstvo prestížneho zeleného dresu. ŠKODA je od vlaňajška aj oficiálnym partnerom zeleného dresu pre najlepších špurtérov aj na pretekoch okolo Španielska La Vuelta, ktoré podporuje od roku 2011.

ŠKODA AUTO dlhodobo podporuje cyklistiku aj na Slovensku. Je partnerom prestížnych cyklistických pretekov Okolo Slovenska, a od roku 2015 aj novým partnerom najväčšej cyklistickej charitatívnej akcie na Slovensku – Parasport24 Tour. Spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko dlhé roky podporovala Petra Velitsa, jedného z najúspešnejších cyklistov v histórii Slovenska. Okrem toho z pozície generálneho partnera už štvrtý rok podporuje aj sériu najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku Škoda Bike Open Tour.

Škoda Auto (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov