Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nový Renault Mégane R.S.

Nový Renault Mégane R.S. prichádza s riadením všetkých kolies 4Control.

Nový Renault Mégane R.S. bude ako prvé kompaktmé športové vozidlo vo svojej triede k dispozícii s dynamickým riadením kolies 4Control. Okrem toho má na výber manuálnu prevodovku a aj dvojspojkovú prevodovku EDC od uvedenia na trh v prvom štvrťroku 2018. Navyše ponúka dve varianty podvozku: športové odpruženie a podvozok Cup pre maximálnu jazdnú dynamiku.

     

Elektronicky riadený systém 4Control m,odelu Renault Mégane R.S.  zvyšuje presnosť riadenia a dynamiku jazdy a zabezpečuje ešte väčšiu bezpečnosť.

V závislosti od rýchlosti jazdy zaujmú zadné kolesá rovnaké alebo opačné nastavenie  ako predné kolesá.Tým ponúka Mégane R.S. na kľukatých cestách vynikajúcu agilitu. Aktívne riadenie zadných kolies rovnako umožňuje okrem toho priamejšie riadenie pre kolesá na prednej náprave. Takýmto spôsobom reaguje auto spontánnejšie.

Športový podvozok modelu Mégane R.S. umožňuje športovú jazdu bez kompromisov s jazdným komfortom v každodennom živote. Podvozok Cup je pritom modifikovaný na mieru  pre rýchle časy na pretekárskej dráhe.

Nový Mégane R.S. príde na trh v prvom štvrťroku 2018. Svoju prvú výstavnú premiéru absolvuje 12. septembra 2017 na Medzinárodnom autosalóne vo Frankfurte nad Mohanom.

(šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov