Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Dacia Stepway Celebration ponúka aj komfort

Až 65 percent zákazníkov si kupuje model Dacia Stepway Celebration s najvyššiou výbavou.

V kombinácii s atraktívnym off-road vzhľadom a cenovo dostupným pohodlím slávi model Dacia Stepway predajný úspech. Teraz rozšíril populárny crossover Stepway svoju rodinu, označenú novým prívlastkom Celebration. Pritom komfort a pohodlie modelu Stepway Celebration kombinuje aj punc atraktívneho pomeru ceny a hodnoty.

Štandardné funkcie a navigačný systém

Sériový navigačný systém dáva modelom Stepway jedinečné postavenie vo svojich cenových reláciách. Multimediálny 7-palcový (18 centimetrový) navigačný systém Media-Nav Evolution s dotyková obrazovkou sa ovláda intuitívne a veľmi pohodlné. Okrem audio systému, rozhrania Bluetooth pre hands-free a prehrávanie súborov z externých hudobných nosičov (audio streaming) a USB ponúka Media Nav Evolution ponúka aj výkonný integrovaný navigačný systém. Všetky modely Stepway Celebration majú v zadnej časti teraz ďalšiu novinku – sériový akustický parkovací systém. Tento bezpečnostný a komfortný element možno doplniť optionálnymu spätným fotoaparátom za prípaltok.

Dodatočné detaily sériovej výbavy všetkých modelov Stepway Celebration sú manuálna klimatizácia, palubný počítač a tempomat s obmedzovačom rýchlosti. Okrem toho je 4-lúčový multifunkčný volant čalúnený imitácie kože. Nechýba ani elektricky nastaviteľné a vyhrievané vonkajšie zrkadlo.

Ale nielen v špičkovom vybavení Dacie sú prvky komfort žiadané. Príkladom je Easy-R-prevodovka: u modelu Sandero je požadovaná 5- a 6-stupňová automatizvaná prevodovka u 13 percentách novo registrovaných modeloch.

Prevaha súkromníkov

Obzvlášť populárne sú modely Stepway pre bežných kupujúcich. Až 86 percent vyrobených modelov boli počas prvého štvrťroku 2017 zaregistrované pre súkromíkov.

Dacia dôsledne sleduje cieľ ponúknuť čo najlacnejší model v príslušnej triedy. Avšak zákazník si môže vybrať medzi praktickým základným dizajnom a modelom s modernými komfortnými prvkami výbavy, napríklad nový model Stepway Celebration.

Dacia (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov