Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


AUTO MAGAZÍN a Profi auto č. 5 / 2017 je v predajniach.

AUTO MAGAZÍN a Profi auto č. 5 / 2017, najčítanejší motoristický časopis na Slovensku, si teraz môžete kúpiť v predajniach tlače na celom Slovensku!

Najnovšie číslo je ako vždy bohaté na pestré témy súvisiace s motorizmom u nás i v celosvetovom kontexte.

V najnovšom čísle pokračuje aktuálny ročník súťaže Vodič roka 2017. Všetky potrebné informácie i príslušné súťažné otázky nájdete vo vnútri časopisu.

AUTO MAGAZÍN prináša okrem kvanta iných materiálov mnoho testov najaktuálnejších automobilov. Nenechajte si ujsť porovnávací test Volkswagena Golf a automobilu, ktorý má ambíciu byť mu vážnym konkurentom – Hyundai i30. Má na to, aby sa Golfu vyrovnal? Z ďalších testov vyberám námatkou: Opel Corsa s automatickou prevodovkou, Renault Grand Scénic, Kia Optima SW GT, MINI Countryman Cooper SD ALL4, SEAT Leon, Fiat Tipo kombi, Mazda6 wagon, Jaguar F-Pace V6S … Rôznou formou predstavujeme desiatky ďalších noviniek, opäť námatkou: Opel Insignia, Toyota Yaris, Mercedes-Benz GLA AMG, Suzuki Swift, Škoda Octavia, Mazda CX-5, … Podrobný Test mesiaca sa tento krát zameral na Audi Q5 2,0 TDI 190 k quattro S Tronic..

Ako vždy venujeme priestor športu, rozhovorom s významnými ľuďmi nielen z automobilovej branže. Retro osvieži spomienky na históriu i súčasnosť legendárnej firmy AMG, Tuning, Dizajn – ďalšie tradičné rubriky plné tých najkrajších áut. Zelené strany prinášajú napr. stručné dejiny akumulátorov pre elektromobily, či test napr. elektromobilu Mercedes-Benz B 250 E.

Zostávame verní tomu, čo znamená označenie „magazín“: prečítate si cestopisnú reportáž o ceste okolo sveta elektromobilmi za 80 dní, názory, vylúštiť si môžete krížovku, zasmiať sa na kreslenom vtipe…

Neodmysliteľnou súčasťou nášho časopisu je motoristický šport, konkrétne aj F1 a WRC.

V pravidelnej rubrike Dizanj predstavujeme fascinujúci elektrický superšport VANDA DENDROBIUM.

Na začiatku sezóny motocyklov prinášame niekoľko strán dobrých rád odborníka, ako sa správať na cestách za riadidlami. Témami aktuálneho čísla sú okrem iných aj nové predpisy upravujúce prevádzku STK .

Profi Auto testuje LCV toyota ProAce Verso, venuje sa súťaži OPTIFUEL CHALLENGE 2017 a Autoopravár Junior 2017 a pozýva napr. do továrne továrne Mercedes-Benz v Kecskeméte.

AUTO MAGAZÍN č. 5 / 2017 si už môžete kúpiť v predajniach tlače na celom Slovensku!

Auto magazín a Profi auto je podľa aktuálnehoho prieskumu najčítanejším motoristickým časopisom na Slovensku. Ďakujeme Vám za priazeň a urobíme všetko preto, aby ste nám ju zachovali aj v budúcnosti! 

Dalibor Klíma

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov