Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Chevrolet Corvette Carbon 65 Edition v špeciálnej edícii

Pri príležitosti osláv 65. výročia si automobilka Chevrolet pripravila špeciálnu edíciu s názvom Chevrolet Corvette Carbon 65 Edition dostupnú pre modely 2018 Grand Sport 3LT a ZO6 3LZ. Ikonický Chevrolet Corvette patril medzi najpopulárnejšie automobily dostupné na trhu.

 

Automobily vzniknú ako limitovaná edícia, ktorá bude vyrobená v náklade len 650 kusov. Zakúpenie vozu nie je podmienené len pre USA, ale vozidlá budú distribuované po celom svete. Takže pokiaľ máte o vozidlo záujem, mali by ste sa s objednávkou poponáhľať.

 

Hlavným rozdielom oproti pôvodnej verzii je oku-ľahodiaci „paket“ z karbónu, zadný spoiler a prepracovaný zadný nárazník. Exteriér navyše získal novú farbu Ceramic Matrix Gray s modrými detailami na povrchu.

 

Interiér je tiež nepatrne upravený a hlavným rozdielom oproti pôvodnej verzii sú panely obloženia z uhlíkových vlákien vrátane štylizácie volantu. Nehladiac na to, že Chevrolet oznámil niekoľko ďalších zmien pre modelový rok 2018 ako je kvalitná HD obrazovka rádia, voliteľný Performance Data Recorder, zadná kamera na cúvanie s vyšším rozlíšením alebo strecha vo farbe Spicy Red.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov