Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Motocykel Honda NM4 Vultus ozdobou celovečerného filmu

Od 31. marca tohto roku sa začne vo viac ako 50 krajinách na svete premietať nový film „Ghost in the Shell“. Čo je na tom zaujímavé? Hlavná hrdinka, ktorú stvárňuje Scarlett Johanssonová, využíva futuristický motocykel Honda vychádzajúci z úspešného modelu NM4 Vultus.

 

Značka Honda podporila výrobu celovečerného filmu „Ghost in the Shell“ od spoločností Dreamworks Pictures a Paramount Pictures. Ako základ hlavného motocyklu pre film poskytla svoj model „NM4 Vultus“, ktorého futuristický štýl je veľmi obľúbený. Príbeh filmu „Ghost in the Shell“, ktorý vychádza z medzinárodne uznávaného japonského komiksu manga, sa odohráva v blízkej budúcnosti.

 

Scarlett Johanssonová v hlavnej úlohe policajtky Major bola zachránená po vážnej nehode a ako prvá svojho druhu bola počítačovo vylepšená tak, že sa z nej stal dokonalý vojak, ktorého úlohou je zastaviť najnebezpečnejších zločincov na svete. Beat Takeshi sa predstaví ako jej nadriadený Aramaki. Režisérom filmu je Rupert Sanders.

 

Model NM4 Vultus, ktorý bol vyvinutý s dôrazom na futuristické rysy a atraktívny vzhľad, bol predstavený v apríli 2014. Vďaka ideálnej zhode koncepcie a vzhľadu NM4 Vultus s prostredím filmu bol tento motocykel vybraný pre natáčanie. Stroj vo filme vychádza z dizajnovej štúdie vytvorenej spoločnosťou Honda, ktorá bola produkčným tímom ďalej vylepšená a následne použitá ako stroj pre hlavnú hrdinku. Vďaka nemu sa futuristický svet vyobrazený vo filmu stáva ešte realistickejším.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov