Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


TN Logistica SK získal 206 nových Actrosov

Jedna z najväčších prepravných spoločností v SR (vyše 550 registrovaných vozidiel): TN Logistica SK prevzala za účasti zástupcov svojej materskej firmy TORELLO a Daimleru časť z celkovej dodávky 206 nových vozidiel Mercedes-Benz Actros 1845 LS StreamSpace.

„Actrosy sme si vybrali pre náš vozidlový park po dôkladnom porovnaní s inými možnosťami a tiež pre tie najlepšie partnerské vzťahy s ich dodávateľmi,“ uviedol Nicola Torello, prezident spoločnosti TORELLO pri oficiálnom odovzdávaní nových Actrosov v bratislavskom Mercedes centre na Tuhovskej ulici.

„S firmou TORELLO spolupracujeme od roku 2013, najnovšia dodávka predstavuje zároveň najväčší kontrakt s touto firmou, pričom predpokladáme, že bude zrealizovaná do konca roka 2017,“ informoval pri odovzdávaní jednej skupiny vozidiel z celkovej dodávky Mathias Kotte za koncern Daimler.

Talianska spoločnosť TORELLO sa zaoberá najmä dopravou, logistikou a skladovaním tovaru, pričom prevádzkuje vyše 1,5-tisíca nákladných vozidiel (vrátane subdodávateľských). Zabezpečuje prepravu a s tým súvisiace služby  potravinárskeho i nepotravinového, textilného či iného módneho, farmaceutického a ďalších druhov tovaru.

TN Logistica SK rozvíja svoje aktivity na profesionalite, čestnosti, tímovej práci a pozornosti voči klientom, kvalifikácii zamestnancov, bezpečnosti na cestách a na pracoviskách.

(šr)

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov