Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Stvorená pre aktívny životný štýl podľa vašich pravidiel

S novou odvážnou a štýlovou Kia Rio na cestách nielen oslníte, ale zároveň si vychutnáte zábavnú a interaktívnu jazdu s množstvom inovácií ako nikdy predtým.  

Je ťažké nepodľahnúť úplne novej Kia Rio 4. generácie, ktorá je na trhu od marca a má veľké ambície stať sa najpredávanejším modelom v segmente B. Prichádza s úplne novým dizajnom v oslnivých farbách, rovnako pribudli aj motorizácie. Tento model nedávno získal jedno z najprestížnejších dizajnových ocenení iF Design Award za atraktívne a podmanivé prevedenie interiéru a exteriéru.

Elegantný a dynamický dizajn dodáva modelu Rio atraktívny vzhľad, za ktorým sa každý otočí. Vďaka komfortným prvkom, skvelej výbave a špičkovým technológiám budú vaše cesty čírym pôžitkom. Veľmi dôležitá je aj bezpečnosť a nová Kia Rio nesklame ani tu – ponúka vysokú mieru bezpečnosti a je to prvé vozidlo vo svojej triede, ktoré obsahuje autonómny systém núdzového brzdenia s funkciou identifikácie chodcov. Vyniká taktiež z hľadiska praktickosti a pohodlia, má ďalšie prvotriedne bezpečnostné technológie a skvelé jazdné vlastnosti a ovládanie vozidla. Ak sa chcete vybrať za dobrodružstvom, určite oceníte priestrannosť kabíny, štedrosť batožinového priestoru až 325 litrov a flexibilné sklápanie zadných sedadiel. Inteligentné funkcie pripojenia zase prinášajú množstvo spôsobov ako ostať v spojení so svetom.

A ako nová Kia Rio vyzerá?

Z profilu Rio zaujme dlhšou prednou kapotou, dlhším predným a kratším zadným previsom. Rio sa vyznačuje aj najnovšou verziou mriežky chladiča v tvare „tigrieho nosa“, ktorá je teraz užšia na výšku a širšia v celej prednej časti vozidla. Zadná časť modelu Rio je teraz zvislejšia, zadné okno je takmer vertikálne a previs kratší. Rovná línia, ktorá sa tiahne od mriežky chladiča cez svetlomety a pozdĺž hornej časti dverí, pokračuje okolo zadnej časti vozidla. Ladí s tenšími, zadnými svetlami s výraznými tvarmi, ktoré sú teraz vybavené novými, charakteristickými LED svetlami v tvare šípky. Teraz si môžete vytvoriť vozidlo s vlastným pútavým štýlom. Páči sa vám klasická klavírna čierna, elegantná strieborná alebo žiarivá červená farba? Len si vyberte. Pomocou súpravy príslušenstva môžete pridať aj množstvo nápadných dizajnových detailov. Zaručené je aj pohodlie – od materiálov mäkkých na dotyk a ergonomicky tvarovaných predných sedadiel až po najnovšie užívateľsky príjemné rozhranie a pohodlný bezkľúčový vstup.

V prípade Kia Rio nejde iba o facelift, zmeny nastali aj pod kapotou a vo výbave vozidla. Jazdné vlastnosti sú taktiež mimoriadne dôležité už pri samotnom návrhu sa prihliadalo na dynamiku jazdy. Rio sa môže pochváliť aj novým podvozkom, ktorý zaručuje agilnejšie riadenie s okamžitou odozvou, ako aj vyšší jazdný komfort. A vďaka širokej ponuke prevodoviek a motorov si môžete byť istý, že každá jazda bude pre vás potešením.

Nová Kia Rio prichádza na trh s najnižšou akciovou cenou 9 990 EUR, s výhodným financovaním bez navýšenia a s ďalšími výhodami. Čerešničkou na torte je prvotriedna 7-ročná záruka, ktorá je ďalším dôkazom toho, že je schopná uspokojiť všetky vaše potreby. Nech sa už vyberiete kdekoľvek, Kia Rio vás tam spoľahlivo odvezie a s ňou bude jazda v meste či mimo mestského ruchu vždy potešením.

Viac na: http://www.kia.com/sk/modely/nove_rio/

 




Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov