Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


DS 7 CROSSBACK Exclusive Limited Edition

DS 7 CROSSBACK – po nedávnom odhalení nového modelu SUV DS debutuje tento nový model v limitovanej sérii.

Nové vydanie nového modelu DS SUV sa nazýva DS 7 CROSSBACK La Premiere a vyniká svojim exkluzívnym štýlom: elegantný, charizmatický pôvab v Cumulus Grarey, farby slonovej kosti alebo čiernej farbe Perla Nera, kontrastujúce s unikátnou Nappa koženým čalúnením v odtieni s názvom art Rubis, poskytuje hlboký, teplý efekt. Konštrukcia sedadiel je podčiarknutá perleťovým prešitím a kožou Nappa má patinový účinok. Prístrojová doska a ochranné rohože nesú názov limitovanej edície. Zaujmú liate 20-palcové kolesá.

DS 7 CROSSBACK La Première je dodávaný s najnovšími avantgardnými technológiami, ktoré budú následne k dispozícii v celom modelovom portfóliu: DS Pripojenie Pilot dláždi cestu k autonómnemu riadeniu, DS pre nočné videnie zlepšuje viditeľnosť v noci, a DS aktívne preverovanie odpruženia patrí k sysému 21. Storočia: DS používa kameru, ktorá predvída prípadné hrbole a mláky na ceste a zabezpečuje potešenie z jazdy.

Dynamický a komfortný DS 7 CROSSBACK La Première je k dispozícii len s dvoma najsilnejšími motormi: BlueHDi 180 S & S a THP 225 S & S, oba s novou generáciou 8-stupňovej automatickej prevodovky (EAT8). Zákazníci si budú môcť nastaviť svoje vozidlo tejto limitovanej edície na mieru čo sa farby karosérie, zariadenia, hnacieho ústrojenstvo, atď. týka.

DS (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov