Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Forza Horizon 3: Radosť s modelom Mercedes-AMG GT R

Hráči pretekárskej počítačovej hry Forza Horizon 3 teraz môžu v novom rozšírení Blizzard Mountain jazdiť s modelom Mercedes-AMG GT R na zasnežených cestách a zľadovatených svahoch.

Môžu otestovať svoje vozidlá a vodičské zručnosti počas jazdy na vrchol hory Blizzard Mountain a v rámci pretekov si môžu zmerať svoje sily počas snehovej búrky a v iných náročných podmienkach v zimnom období.

Mercedes-AMG GT R im Rennspiel „Forza Horizon 3“: Winterspaß mit dem Mercedes-AMG GT R

Vďaka novému rozšíreniu sa hráči okrem toho môžu zúčastniť novej súťaže Snow Drift, v ktorej musia v priebehu štyroch minút absolvovať 50 driftov na ľade a snehu. Vývojári hry túto súťaž slávnostne predstavili fantastickým a veľkolepým videom, v ktorom model Mercedes-AMG GT R jazdí v snehu v sprievode tónov známeho Čajkovského Kvetinového valčíka z baletu Luskáčik. Video je k dispozícii na rôznych kanáloch sociálnych médií Mercedes-AMG a Mercedes-Benz: https://www.facebook.com/MercedesBenz/videos/10154871647381670/

O hre Forza Horizon 3
Forza Horizon 3
 od vývojárov Turn 10 Studios a Playground Games bola vlani najpredávanejšou a najlepšie hodnotenou pretekárskou počítačovou hrou, čím si Forza posilnila svoje postavenie najúspešnejšej série pretekárskych počítačových hier na všetkých platformách. Ďalšie informácie o sérii Forza nájdete na internetovej stránke Forzamotorsport.net.

Daimler (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov