Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Ženeva 2017: Škoda Kodiaq Sportline

Okrem nového modelového variantu veľkého SUV predstaví česká automobilka na výstavisku Palexpo v Ženeve aj celý rad zaujímavých noviniek.

Nebude chýbať ani ďalší atraktívny a dynamický variant nového SUV – model Škoda Kodiaq Sportline. Exteriérové a interiérové prvky navrhli dizajnéri špeciálne pre tento športovo ladený variant. Škoda Kodiaq Sportline bude k dispozícii s dvomi benzínovými a dvomi naftovými motormi.

Kodiaq_SportLine_OUTDOOR02_F

Individuálna úprava exteriéru a interiéru modelu Škoda Kodiaq Sportline zdôrazňuje najmä agilitu a dynamiku. Nový variant modelu kombinuje jedinečný štýl s radom univerzálnych predností automobilu ŠKODA KODIAQ. S dĺžkou 4,70 m ponúka aj v športovo ladenom variante až sedem miest na sedenie, najväčší interiér a batožinový priestor vo svojej triede. Vzhľad nového všestranného automobilu odráža dizajnovú identitu značky a prináša vyváženú kombináciu emócií a racionality. Nová Škoda Kodiaq Sportline okrem toho kladie dôraz aj na intenzívne potešenie z jazdy.
Súčasťou bohatej štandardnej výbavy je aj voľba jazdného profilu (Normal, Sport, Eco, Comfort, Individual, Snow), ktorý ovplyvňuje riadenie, odozvu plynového pedála, automatickú prevodovku a klimatizáciu. Okrem toho má Škoda Kodiaq Sportline v sériovej výbave napríklad elektricky nastaviteľné a sklopné vonkajšie spätné zrkadlá s automatickým stmievaním, pamäťou a funkciou Boarding Spot (svetlo vo vonkajšom spätnom zrkadle osvetľujúce nástupný priestor), vnútorné spätné zrkadlo s dažďovým senzorom a funkciou automatického stmievania, displej Maxi DOT, LED-ambientné osvetlenie interiéru v desiatich odtieňoch, logo KODIAQ na prahových lištách, dekor interiéru v štýle „Sport“, dekoračné interiérové ​​prvky z materiálu Alcantara a koberčeky so strieborným stehom.

ŠKODA AUTO (šr)

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov