Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Firma Otocycles zdvihla latku svojim elektrickým bicyklom RaceR

Španielska firma Otocycles so sídlom v Barcelone, ktorá je známa ručnou výrobou elektrických bicyklov na objednávku, predstavila svoj najnovší projekt – elektrický „bajk“ s názvom RaceR.

Oto_03

V podstate ide o prvý elektrický bicykel inšpirovaný vo Veľkej Británii legendárnym motocyklom Cafe Racer, ktorý zažil veľkú slávu v 50. rokoch minulého storočia a teraz zažíva nový „comeback“.

Oto_01

Tento jednostopový dopravný prostriedok váži len 28 kg, pričom je prispôsobený tak, že svojmu majiteľovi ponúka veľkú škálu možností, ako urobiť „e-bike“ originálnejší s excelentnými komponentmi. Ak sa vám páči RaceR, tak vedzte, že k dispozícii na predaj sú aj modely OtoR a OtoK.

Oto_02

Tieto nové modely prichádzajú na trh s väčšími prednými svetlami, pričom unikátny bicykel v prípade modelu RaceR ukrýva batériu a nastaviteľné sedadlo spoločne s ďalšími vychytávkami. Zaujímavý je aj fakt, že spoločnosť použila na výrobu týchto bicyklov recyklovateľné materiály, čo robí produkt ešte žiadanejším.

Oto_04

Vzhľadom na obnovenie výroby starších modelov a spustenie projektu RaceR zrejme firma Otocycles čoskoro ovládne svetové trhy. Spoločnosť má svoje zastúpenie vo väčšine väčších európskych miest už teraz. Dvere sa však otvárajú aj na trhu v Ázii a Austrálii, takže je pravdepodobné, že model elektrického „bajku“ RacerR čoskoro uvidíte aj vo vašom meste.

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov