Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Extrémne horúca výroba erotického kalendára 2017

V duchu výroku „Prečo tápať v diaľke, ak to dobré leží tak blízko“ poslúžili podniky v mestách Ulm a Saarlouis ako kulisa pre nový erotický kalendár nemeckej olejárskej spoločnosti. Celkovo 14 modeliek zapožičalo výrobe olejov a prísad svoj mimoriadny pôvab.

Liqui_00  Liqui_01

„Fotografie ukazujú, že motorový olej dokáže šíriť veľmi veľa sexappealu“ hovorí Peter Baumann, vedúci marketingu spoločnosti. „Spomedzi všetkých erotických kalendárov našej spoločnosti, ktoré boli doteraz nafotené, je tento kalendár najbližší firme, lebo bol vytvorený v srdci našej výroby“, dodal Baumann.

Liqui_02  Liqui_03

Nielen kvôli svojim motívom je kalendár niečím zvláštny. Začína totiž už decembri 2016 a so svojimi 13 namiesto 12 mesiacov je tiež mimoriadne „dlhým“ kalendárom. Erotický kalendár je určený predovšetkým pre zákazníkov spoločnosti. Kto sa však nedostane na rad, môže si ho objednať na internete.

Liqui_04  Liqui_05

Motorové oleje, prísady – viac alebo menej nenápadné kvapaliny v sudoch, kanistroch a dózach, ktoré slúžia v automobiloch bez toho, aby budili pozornosť. Mimo svetiel rámp tak typických pre prezentácie automobilov. Aký účelný dokáže byť motorový olej 10W-40 predvádzajú fotomodelky pri svojej šesťdňovej „prieskumnej praxi“ v oboch podnikoch spoločnosti v Nemecku.

Liqui_06  Liqui_07

Tam, kde sú v bežnej pracovnej praxi u spoločnosti nevyhnutné ochranné okuliare, rukavice, bezpečnostná obuv a ochrana sluchu, sa urobila pre „super praktikantky“ výnimka. Napríklad v laboratóriu: Bežne sa tam vyvíjajú motorové oleje a prísady z najrôznejších ingrediencií. Pre šteklivé motívy do kalendára sú hlavnou prísadou modelky.

Liqui_08  Liqui_09

Výnimočne sa mohli dostať na miesta, ktoré inak nie sú prístupné: na skladovacie nádrže. Snímky zhotovené z veľkej výšky zachytávajú ženy v ľahkom vzdušnom oblečení. Mohli nahliadnuť tiež do plánovania výroby a na obrázkoch zanechávajú hlboký dojem. Z vysoko lesklých motívov sa vďaka netradičným dočasným kolegyniam šíri aj dráždivý lesk upratovania a čistiacich činností.

Liqui_10  Liqui_11

 

Liqui_12  Liqui_13

 

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov