Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


AUTO MAGAZÍN na Autosalóne Nitra (aktualizované)

AUTO MAGAZÍN a PROFI AUTO vás radi privítajú vo svojej expozícii na Autosalóne Nitra 2016 v dňoch 13. – 16. októbra 2016.

Pavilón F je tradičným miestom expozície nášho vydavateľstva. Ústrednou témou je čitateľská súťaž Hľadáme vodiča roka 2016 a Predplatiteľská súťaž na rok 2017, v ktorej je hlavnou cenou Kia Rio (na tri mesiace s palivom a inými výhodami), ďalšími cenami sú napr. skúter Suzuki, špičkový bicykel a mnoho ďalších.

Nitra 2     Nitra 3

Expozícia ponúka tiež možnosť zakúpiť si posledné kusy minulých čísel našich časopisov za výhodné ceny. V expozícii vás radi privítajú naši redaktori i vedenie spoločnosti. Prezrieť si môžete tri automobily, ktoré pre Vás v súčasnosti testujeme. A tiež, samozrejme, ceny Predplatiteľskej súťaže “in natura”.

U nás si tiež môžete (v sprievode redaktora) vlastnoručne spoza volantu vyskúšať najnovší plug-in hybrid Kia Optima počas jazdy v areáli výstaviska.

Nitra 17     Nitra 18

Tešíme sa na vás!

Autosalón sa odohráva tradične na nitrianskom výstavisku Agrokomplex. Napriek neúčasti niektorých značiek (napr. Mercedes-Benz, BMW, Audi) je na výstavisku čo vidieť. Je dobrou príležitosťou najmä pre tých, ktorí majú záujem o kúpu auta (aj o výstavné zľavy), alebo chcú mať prehľad o aktuálnej ponuke značiek, väčšinou prostredníctvom dílerov.

Autosalón sprevádza mnoho akcií a “show”. K dispozícii je detské dopravné ihrisko, v sobotu prehliadka tuningových automobilov, “kačíc” Citroenov 2 CV, Majstrovstvá Slovenska v ozvučení autobilov a pod.

Rozhodne odporúčame navštíviť expozíciu veteránov v pavilóne N. Okrem iného uvidíte stále pretekársky aktívnu repliku Škody 200 RS, perfektne zreštaurovaný pôvodný Superb a mnoho iných zaujímavých automobilov minulosti viac, či menej dávnej.

Tešíme sa na Vás v expozícii vydavateľstva Albatros, vydavateľa (okrem iných) časopisov AUTO MAGAZÍN a PROFI AUTO.

Dalibor Klíma, foto: autor

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov