Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Opel Cascada Supreme

Opel opäť pripravil výročnú edíciu pre svoj jediný kabriolet v ponuke, model Cascada. Pomôže zvrátiť nelichotivé predajné čísla?

Opel Cascada nestretávame často na našich cestách. Nie je to však tým, že je to kabriolet, o ktorý nemajú ľudia až taký záujem. Model Cascada nemá vysoké predajné čísla a preto sa to automobilka snaží zmeniť.

Jednou z možností je vytvorenie limitovanej edície. Najnovšou „limitkou“ je Supreme, ktorá prináša rozdiely v exteriéri a interiéri. Zmeny v ponuke pohonných jednotiek však neočakávajte, žiadne nie sú.

Opel Cascada má skladaciu textilnú strechu, avšak jeho využitie je celoročné. Edíciu Supreme bude možné objednať v troch rôznych farebných vyhotoveniach: v červenej Pull Me Over Red, bielej Summer White alebo čiernej Black Meet Kettle.

Opel Cascada Supreme Opel Cascada Supreme

S týmito odtieňmi bude kombinovaná čierna mriežka chladiča, čierne kryty spätných zrkadiel a dvojfarebné 20-palcové kolesá v lesklej čiernej farbe. Plast okolo hmlových svetlometov je naopak nalakovaný do tmavej čiernej.

Čierna akustická strecha sa otvorí za 17 sekúnd pri rýchlosti do 50 km/h. Opel predstaví novú edíciu na aktuálnom autosalóne v Paríži, kde okrem tohto kúsku privezie tiež už nami prezentovanú novú Amperu-e.

V interiéri zobrali dizajnéri inšpiráciu z konceptu GT. Dverové lišty a čalúnenie majú červené prešívanie. Stredová konzola, radiaca páka a švy na volante sú naopak v čiernej farbe. Za príplatok sú dostupné AGR sedadlá v koži Siena. Ceny zatiaľ neboli zverejnené.

MM, Opel

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov