Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Opel Astra: 250 000 objednávok

Opel Astra za krátky čas dokázal osloviť už 250 000 nových zákazníkov, ktorí sa rozhodli pre verziu hatchback alebo kombi.

Opel nedávno uverejnil správu, že pre novinku Astra sa rozhodlo už viac ako 250 000 zákazníkov. Model je na trhu len od minulého roka a za tak krátky čas sa preň rozhodlo vysoké percento nových záujemcov.

Podľa generálneho riaditeľa Oplu, Dr. Karla Thomasa Neumanna, je nová Astra ľahšia, pohotovejšia a so špičkovými technológiami konkurencieschopnejšia ako kedykoľvek predtým. Zákazníci sú toho jasným dôkazom.

Opel Astra tiež získal prestížne ocenenie Car of the Year 2016 a Golden Steering Wheel. Nová Astra je bestsellerom aj vďaka technológiám ako napríklad inteligentné Matrix LED svetlomety alebo komfortné a odvetrávané predné sedadlá.

Opel Astra 250 000 objednávok Opel Astra 250 000 objednávok

Hatchback aj kombi verzia sú voči predchodkyni „ľahšie“ o približne 200 kg podľa motorizácie. To je v automobilovom priemysle pri malých vozidlách úctyhodný výsledok. Vďaka rozsiahlej konektivite so službou Opel OnStar a WiFi hotspotom je nová Astra modernejšia než kedykoľvek predtým.

V tejto triede sú výnimočnosťou tiež inteligentné LED svetlomety, ktoré iný výrobca neponúka. Tie umožňujú bezproblémovú jazdu v rôznych svetelných podmienkach bez oslnenia protiidúcich vodičov. Najnovšie asistenčné systémy s čítaním dopravných značiek alebo udržiavaním v jazdnom pruhu sú za príplatok tiež dostupné.

MM, Opel

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov